Relatia berbec-peste
-
0 0Ce parere aveti despre asta? Femeia berbec iar barbatul peste?
-
Din experienta iti spun-nu merge!Am avut o astfel de relatie 3 ani,iar barbatul-peste cu ochii dupa femei mereu,lucru pe care eu nu l-am suportat, asa incit si-a ales una sa nu intrebe nimic:nici unde a fost,nici de ce,nici daca vine acasa diseara.....etc
Sper sa fi gasit tu un altfel de "peste",care sa merite..... -
Pana acum pot spune ca nu se m-a deranjat deloc comportamentul lui.S-o uita el dupa femei dar cand e singur pt ca atunci cand e cu mine nu intoarce capul dupa nici una si nici nu da semne ca l-ar interesan vreuna. Singura problema este ca nu comunicam foarte mult. De fiecare data cand deschidem un subiect e imposibil sa nu ne contrazicem. Oare asa sunt toate relatiile dintre berbec si pesti?
-
Berbeaca+Peste? Imi si imaginez cum ar fi viata lor: ea l-ar toca marunt la creieri, in timp ce el ar citi linistit ziarul. Ea ar incepe sa urle, el s-ar ridica, s-ar barbieri si ar iesi pe usa intreband: "Vrei sa cumpar ceva de la piata?" si s-ar intoarce a doua zi, cu mainile in buzunare, cu camasa proaspat spalata si calcata de amanta... pretextand ca a dormit la sora-sa (careia i-a reparat nustiuce pana la miezul noptii), care gateste greu si de-aia acum il doare ficatul... "Da-mi si mie ceva de durere...", ar mai zice el, inainte sa-si traga patura peste cap, pentru un somn odihnitor...
-
Si din cand in cand mai fac si crize de gelozie, asta asa ... ca sa-ti arate ca le pasa de tine. Nu. Eu spun un nu categoric barbatilor pesti. Nu am intalnit ceva mai duplicitar si mai prefacut. Sunt incapatanati, ai senzatia ca te asculta si le pasa de parerea ta, dar e numai o senzatie. In realitate tot ca ei fac. Si daca e gresit n-or sa recunoasca niciodata. Eu am avut o relatie de multi ani cu un batbat peste. Asa sunt ei tacuti, introvertiti, vor ca totul sa se invarta in jurul lor, sa nu-i vezi decat pe ei, nici alte prietene, distractii sau altceva. NU ! Categoric NU!
-
Hmmmm m-ati cam dezamagit! Eu speram sa nu fie chiar atat de rau dar se pare ca m-am inselat.O eva zicea ca totul se invarte in jurul lor si asta am observat si eu.Nu am voie cu prietenele, nu vrea sa mearga la petreceri, nu vrea nimic! Eu sunt o fire mult mai energica si imi place sa ma distrez!
Merci mult pentru raspunsuri.