Barbatul Scorpion- este ceea ce pare?
-
9 Feb 2011, 18:300 0
am ramas cu un gust amar dupa o relatie cu un Scorpion....aveam 1 an si 4 luni impreuna,ne ciondaneam dar ne impacam mereu cu pasiune. eram tot timpul impreuna,faceam totul impreuna. n-am trait niciodata ce am trait langa el. nu exista zi in care sa nu-mi zica ca ma iubeste, ca vrea sa fiu sotioara lui,ca o sa fim pentru totdeauna impreuna etc. am trecut la un moment dat printr-o perioada mai grea,dar ne-am impacat. pana intr-o zi cand mi-a zis ca nu mai vrea sa fim impreuna(si acest lucru nu mi l-a zis frumos,intelegator, ci cu scandal....). am ramas stupefiata. mi-a dat un soc. cu 3 zile inainte sa ne despartim plangea si imi zicea ca o sa fie cel mai grozav iubit,iar peste 3 zile mi-a spus ca nu mai vrea sa fim impreuna. cand l-am intrebat de ce nu mi-a zis dinainte,mi-a raspuns ca vroia sa trec de examenul cel mai important si ca pentru restul am 1 saptamana intre ele ca sa-mi treaca. nu mi-a dat niciodata de inteles ca s-a indepartat de mine,s-a purtat perfect ca intotdeauna...nu mai inteleg nimic. cum,de ce asa dintr-o data??vroiam niste explicatii si acum nici nu mai vorbim pentru ca mi-a zis ca nu vrea sa mai auda niciodata de mine si sa uit ca a existat vreodata in viata mea. Soc in adevaratul sens al cuvantului pentru ca era perfect,se purta perfect,era atent,iubitor...nu mai inteleg nimic.
poate puteti sa ma ajutati cu niste raspunsuri :) multumesc
-
9 Feb 2011, 21:52mari golani unii pana isi vad toti sacii in caruta ! cel mai tare doare cand nu iti spune verde in fata esti proasta sau urata sau pur si simplu ca s-a saturat de tine ! nelamurirea asta doare...ei nu spun motivul despartirii fiindca in cazul in care nu o nimeresc prin alte parti...se intorc spunand ca "stii ca doar pe tine te iubesc, insa aveam nevoie de o pauza" ! pauza intr-o relatie nu exista...e dobitoc !
-
10 Feb 2011, 00:46asa sunt scorpionii.,,si ultimul meu iubit era scorpion...eram prima lui iubita..nu ma asteptam la declaratii pompoase..uneori spunea cuvinte frumoase..pana intr-o seara cand m-am enervat ca era distant..i-am zis decat sa ma evite mai bine..sa`mi spuna si a zis doar bine ne despartim..i`am spus vad ca asta vrei si a zis bine somn usor...nu pot sa`i inteleg...
-
23 Apr 2011, 00:46scorpionii nu sint de inteles.daca nu au spus in fata ,nu o sa capatati acele raspunsuri pe care vi le doriti .greu intelegi un scorpion,nici eu nu l-am inteles,bine,pe noi ne-au mai ajutat si alti binevoitori,dar nu l-am uitat desi dint atitia ani scursi.