Eve pasionate de cartomantie? tarot? astrologie?

•  
    • 1 mesaje
    8 Feb 2011, 10:27
    0 0

Mi-ar placea sa invat, pentru uzul si amuzamentul personal.

Si m-as bucura sa gasesc pe cineva sa-mi indice cateva materiale pe care sa le pot citi , sa inteleg ce si cum.

Va pup.

As fi scris la astrologie dar acolo am vazut ca nu prea se viziteaza subiectele discutate prea des. Daca vreti, mut topicul acolo.

V a doresc o zi minunata si nu uitati sa zambiti!

•  
    • 3741 mesaje
    8 Feb 2011, 11:00
    0 0
    Pt. amuzamentul tau nu e prea bine sa te joci cu astfel de instrumente Singurele carti veritabile sunt cele egiptene, nu cele de pe piata. Exista un adevarat ritual pe care trebuie sa-l faci cand consulti cartile de tarot si asta o faci numai in cazuri urgente, in niciun caz pt. amuzament.
  •  
    • 955 mesaje
    9 Feb 2011, 15:38
    0 0
    cami85 said:

Mi-ar placea sa invat, pentru uzul si amuzamentul personal.

Si m-as bucura sa gasesc pe cineva sa-mi indice cateva materiale pe care sa le pot citi , sa inteleg ce si cum.

Va pup.

As fi scris la astrologie dar acolo am vazut ca nu prea se viziteaza subiectele discutate prea des. Daca vreti, mut topicul acolo.

V a doresc o zi minunata si nu uitati sa zambiti!

Daca esti atat de interesata precum spui, sigur ai cautat deja pe google carti/site-uri de astrologie. In orice librarie poti gasi carti de astrologie si, pentru "amuzament", ca sa te citez, vei gasi suficiente materiale ca sa-ti potolesti curiozitatea. Nu sunt interesata de tarot dar am vazut la un moment dat la Carturesti (in Bucuresti, pe Magheru), intra pe site-ul lor pentru mai multe informatii.