iubesc un capricorn
-
1 1
Buna,va rog sa-mi descrieti relatia dintre varsator si capricorn evele care au astfel de pereche,
ca am auzit numai de rele
-
Cum o fi aia, sa incepi o relatie in functie de zodie? Cea mai mare tampenie pe care am auzit-o vreodata. E la fel cum am cunoscut un tip acum mai multi ani. Isi dadea seama ce fel de om esti numai dupa ce ii spuneai zona in care te-ai nascut si ai crescut. Nu incerca sa te cunoasca, sa afle mai multe despre tine, ce lucrezi, cum te cheama, ce ai studiat etc. Nu frate, el vroia sa stie din ce zona a tarii esti ca sa-si dea seama el ce fel de om esti. Si daca intamplator crescusei la tara si hranisei porcii cand erai mic.... era clar, esti un om de proasta calitate. NU conta ca poate tu muncisei, realizasei ceva in viata, citisei mult, aveai o functie sau locuiai in vreun palat.
Asa si cu zodiile. Nu am crezut niciodata in ele si in horoscop. Intotdeauna a fost invers decat ce spun astrele. Si nu doar la mine, am auzit si de la altii.
Acest mesaj a fost editat de către ioncori: -
Eu sunt gemeni, sotul meu este capricorn. Conform tuturor zodiacelor nu avem nimic in comun, relatia noastra e o catastrofa... etc. Noi, insa, suntem de aproape 9 ani impreuna si intentionam sa ramanem impreuna cate zile om mai avea pe lumea asta.
Ar trebui sa mai adaug si faptul ca am avut un prieten balanta (combinatia ideala pentru gemeni in toate zodiacele) iar relatia a fost un fiasco.
Deci, nu-ti mai bate capul cu prostii. Fa ce simti.
-
Compatibilitati zodii: Varsator - Capricorn
Doi saturnieni atat de diferiti - pur si simplu complementari! Interesanta combinatie! Dar, statistic vorbind, e posibil s-o întalnim destul de rar.
Nu de alta, dar aceste doua semne "batrâne" nu par sa aiba asa des nevoie unul de celalalt. Totusi, daca se întâlnesc si reusesc sa-si armonizeze sistemele de valori, pot cladi unul dintre cele mai spectaculaose cupluri umane.
Capricornul va tempera cu rabdare lipsa de masura a Varsatorului, iar Varsatorul va propune mereu Capricornului noi orizonturi.
Este, de altfel, cuplul care poate elimina din istoria omenirii conflictul dintre generatii, daca saturnianul Capricorn va sti ce sa pastreze din ceea ce e vechi si daca uranianul Varsator va sti ce valori dintre cele noi sa adauge la cele deja existente.
Imbinarea dintre traditie si inovatie chiar poate fi salvatoare adeseori.
Este de înteles de ce, de la Semnele de iarna încolo, problema iubirii în doi se împleteste atât de mult cu problemele mari ale omenirii.
Aceste Semne nu au venit în existenta terestra pentru ele, ci pentru ceilalti. In iubirea fiecaruia pentru celalalt de amesteca si un fel de "experiment uman afectiv" care sa ne duca spre elevare si sacralizare.
Varsatorul este progresist si aventuros, în vreme ce Capricornul este profund moral si responsabil.
Varsatorul pare sa risipeasca resursele pe care Capricornul i le administreaza cu diferite grade de generozitate.
Varsatorul iubeste spatiul, în vreme ce Capricornul adora timpul.
Poate tocmai de aceea uranianul traieste fara limite iar saturnianul fara varsta.
Poate tocmai de aceea relatia lor poate fi în egala masura spontana si de scurta durata, sau elaborata si eterna.
Daca ei chiar lasa în urma ceva, la modul concret, pentru binele societatii, înseamna ca s-au iubit cu adevarat, instituind în liniaritatea existentei noastre un superb prezent continuu.
Sursa: http://www.eastrolog.ro/compatibilitati/varsator/capricorn.php
Acest mesaj a fost editat de către Maricon: -
oaia72 said:
Buna,va rog sa-mi descrieti relatia dintre varsator si capricorn evele care au astfel de pereche,
ca am auzit numai de rele
-
Eu sunt varsatoare si am avut o relatie cu un capricorn...pot spune ca sunt persoane minunate daca le oferi sentimentul de siguranta,am obs ca este mereu nehotarat.Am citit despre aceasta combinatie care din punct de vedere astrologic este nereusita,insa intelegerea intre doua persoane depinde de caracterul fiecaruia...noi ne-am inteles si ne-am respectat cat am fost impreuna,suntem prieteni in continuare foarte buni.Cu persoanele din capricorn chiar ma inteleg!

Acest mesaj a fost editat de către mqnu: -
Renunta definitiv !!glumeam.Capricornii sunt persoane foarte dificile.Eu sunt Capricorn si pe cuvant am un spirit atat de critic ca ma detest si eu uneori!Sunt persoane foarte reci si la prima vedere nu fac decat sa-ti analizeze fiecare gest si fiecare cuvant rostit.In iubire nu ofera nimic pana nu este cu adevarat sigur ca totul este reciproc.In viata de zi cu zi muncesc foarte mult si chiar pun pasiune in ceea ce fac.Trebuie sa stii cu adevarat ce simti cand te implici emotional intr-o relatie cu un Capricorn.Succes!