Varsator-Varsator

•  
    • 11 mesaje
    4 Feb 2011, 03:08
    0 0

Hy`. Imi place sa citesc despre zodii :D Citesc mult , stiu ceva de ele`. Sunt o zodie dificila .. varsatoare:-?.. :"> . as` vrea sa stiu si eu compatibilitate Varsator-Varsator. daca e de bine sau nu :-s.. Eu stiu ca nu se inteleg deloc, dar mai nou am aflat din mai multe parti ca se au chiar bine .:-?

Astept raspunsuri , cat de multe puteti despre aceasta compatibilitate . Va multumesc ! :d

•  
    • 11 mesaje
    4 Feb 2011, 03:10
    0 0
    App:"> si cu cine se au varsatorii bine ?
  •  
    • 157 mesaje
    5 Feb 2011, 10:57
    0 0

Aceasta analiza Varsator - Varsator este foarte generala, sunt multe alte repere astrologice care te definesc. Oamenii sunt mult mai mult decat "zodia" sub care s-au nascut.

Foarte general vorbind, astrologic, pentru oamenii Varsator independenta este foarte importanta, au mare nevoie de libertate de miscare. Din acest motiv doua persoane Varsator se poate sa se armonizeze cu un efort mai mare - dar este posibil. Depinde de cum gandeste si comunica fiecare si de cum simte sa se manifeste si asta se vede pe harta fiecaruia, in mod particular, in functie de pozitia anumitor planete. Tema natala a fiecaruia dintre noi este unica.

•  
    • 11 mesaje
    30 Iun 2011, 16:41
    0 0
    E greu intre 2 varsatori.Am stat 2 ani cu un varsator (eu avand aceiasi zodie) si s-a terminat aiurea.Incapatanati amandoi nu ajugeam niciodata la un consens.Ne intelegeam foarte bine pe plan sexual si gaseam multe subiecte comune de discutie.Ne iubeam chiar,dar asta nu ne-a impiedicat sa punem punct in momentul in care ne-am simtit sufocati.Intradevar,nu cunosc barbati mai interesanti decat varsatorii si e normal sa le cautam compania,dar mai bine m-as limita la prietenie data viitoare.
  •  
    • 119 mesaje
    26 Aug 2011, 15:59
    0 0

.

Acest mesaj a fost editat de către camelia24: 3 Sep 2011, 00:07