eu-scorpion iar el -berbec

•  
    • 122 mesaje
    23 Nov 2004, 16:18
    0 0
    Dragele mele, stiu ca s-a mai discutat acest subiect,dar poate puteti sa-mi spuneti si mie din noile voastre experiente cum se inteleg o scorpioanca cu un berbec.

Va pup.
  •  
    • 75 mesaje
    23 Nov 2004, 22:40
    0 0
    se inteleg in functie de cit este dispusa scorpioanca sa-i tolereze acestui berbec orgolios,lenes ,dominant si incapatinat semn zodiacal ,care totusi cucereste prin entuziasmul,antrenul si bunul gust in materie de muzica.Un berbec nu v-a putea fi niciodata dependent decit de o mincare buna si de ideea ca si-ar putea pierde confortul si.....banii.Binenteles,exista si exceptii,dar de obicei,in aceasta combinatie scorpioanca e cea care trage la,,carutza''.
  •  
    • 1623 mesaje
    28 Nov 2004, 08:39
    0 0
    Haloleu haoleu ..ca sa zic asa ....vorbesc in cunostintza de cauza....am "tras" cu dintzii de o relatzie ca asta ..eu scorp..el berbec..si iata ca nu a mers la nesfarshit! intr-o zi (dupa 3 ani !) s-a umplut paharul! m-am saturat sa fiu eu mereu cea care cedeaza si cea care isi cere (culmea?!) scuze la fiecare cearta! ....m'am saturat sa incerc mereu sa-l impac si sa-mi calc pe inima ca dehh..el era marele orgolios! ...m'am saturat sa trec peste incapatzanarea lui..fazele de copil rasfatzat.... accesele lui de furie .... rautatea lui (uneori ..venita tot din orgoliu sau egoism!) ..m-am saturat..m-am saturat! ...si iata c-am scapat! ma simt libera si fericita! e drept k din cate am auzit si vazut ..sunt fideli si se implica mult intr-o relatzie atunci cand ea devine serioasa ..dar ...nu e de ajuns! ...acum..depinde daca ai asistatla vreo faza de genul astora de mai sus.... ..hai bafta..si-un pupik!