Ce credeti despre relatia dintre varsator-capricorn???

•  
    • 48 mesaje
    29 Ian 2011, 01:02
    0 0

Buna!Am fost impreuna cam acum 3 ani cu un capricorn,eu sunt varsatoare...ne-am inteles perfect(fara certuri,inselat,rautati),toata lumea ne invidia,ne felicita ca ne sta bn impreuna...pana cand a sosit si vremea sa ne despartim dupa 2luni de relatie.Ne-am despartit din motivul primele iubiri la amandoi.In acesti ani de cate ori ne certam el era cel care ma cauta si isi cerea iertare.Mi-a spus ca intre noi este mai mult decat o prietenie.De cand am plecat din tara am observat o apropiere in primele luni,mi-a marturisit ca acuma simte ce inseamna dor si ce este dragostea,mi-a zis ca ma iubeste ,ca vroia sa imi spuna asta mai de mult dar i-a fost frica ca il iau in ras sau ca o sa cred ca isi bate joc de mn,cam din octombrie are toane ba bune ba rele,uneori imi spune ca daca eram in tara m-ar face fericita,alta data ca si-a facut prietena si ca numai ma iubeste.Cand eram in tara era mai deschis la vorba,discutam orice,vorbeam la telefon si ne aduceam aminte de noi...nu stiu ce e in capul lui,mi-a promis ca atunci cand am sa vin in tara o sa ma ia de la aeroport pt ca este dator la mn cu multe,eu nu stiu cu ce.Voi ce spuneti de acest capricorn,ma iubeste,ce e cu comportamentul asta al lui?Este o persoana dificila uneori.VARSATOARELOR ,CUM SUNT AI VOSTRI SOTI/IUBITI CAPRICONI?

•  
    • 4346 mesaje
    29 Ian 2011, 01:05
    0 1
    referitor la titlu...nu credem nimik....
  •  
    • 48 mesaje
    29 Ian 2011, 01:09
    0 1
    anda22-7 said:
    referitor la titlu...nu credem nimik....

despre aceasta relatie,nu despre titlu am cerut parere.

•  
    • 4346 mesaje
    29 Ian 2011, 17:47
    0 1
    acelasi raspuns...aberatii zodiacale....poate esti mai lamurita acum..
  •  
    • 44 mesaje
    31 Ian 2011, 09:45
    0 1
    Credem ca este o relatie. Atat.
  •  
    • 48 mesaje
    1 Feb 2011, 23:15
    0 0
    multumesc fetelor!aici pe forum mereu sunteti rele!
  •  
    • 1532 mesaje
    24 Sep 2013, 13:20
    0 0
    http://www.eva.ro/forum/viewtopic.php?topic=115337&forum=8&0

asta a fost relatia mea (eu-varsator) cu un capricorn sper sa inveti ceva