relatia:berbec-balanta

•  
    • 48 mesaje
    22 Nov 2004, 18:35
    0 0
    Daca aveti idee cum se intelege o femeie-berbec cu un barbat-balanta, v-as fi recunoscatoare daca mi-ati scrie!
    multumesc anticipat
  •  
    • 15 mesaje
    24 Nov 2004, 17:29
    0 0
    E super bine cand directia e aceeasi, e ingrozitor de rau cand cei doi nu sunt de acord, chiar in legatura cu chestii simple, aparent neimportante. Balanta poate deveni la fel de incapatanata ca si Berbecul si...absolut nimic n-o clinteste, ce argumente, ce farmec...pfui.
    Ca sa particularizez: relatia la inceput promitea sa fie cea mai faina din cate traisem, iar acum imi amintesc despre ea ca de ceva cosmaresc. Parea a fi tipul care se poarta impecabil, e croit intotdeauna pe situatie, tipul perfect...ca ceva mai tarziu sa traiesc cu el ceea ce n-as fi putut crede ca poate fi in realitate, ...in sens negativ.
    Desigur am si eu partea mea de vina...
    Dar succes...nu cred in zodii decat ca linii foarte generale de caracter.
  •  
    • 9835 mesaje
    27 Nov 2004, 14:14
    0 0
    Balantele au o fire destul de independenta si boema. Berbecul incearca sa controleze, sa conduca si sa organizeze eficient viata Balantei, devenind astfel dusmanul ei cel mai mare. Astfel, Balanta se vede nevoita sa isi apere integritatea, adoptand orice atitudine este necesara. Fireste, va incerca mai intai cu vorba buna.
  •  
    • 48 mesaje
    3 Dec 2004, 00:09
    0 0
    Draga mea
    TE inteleg, eu am fost prietena cu Un balantoi timp de 8 ani. Am crezut in primii 4 ani ca am cel mai mare noroc din lume. chiar spuneam ca doresc oricarei femei sa intalneasca asa o iubire. am niste amintiri de vis. dar........ cum spunea o eva, eu intr-adevar ziceam tot timpul cum ar fi bine sa facem, si sa stiti ca faceam. dar pana la un punct a fost totul. cand eram mai sigura de relatie, a aparut ghimpele (site-ul sentimente.ro, iar pe el, o doamna proaspat divortata, plina de dorinta de a fi compatimita) iar al meu balantoi a sarit (asa le este felul, de altfel) imediat in ajutorul doamnei, la inceput cu sfaturi, apoi...
    greseala mea cea mai mare a fost ca aveam incredere oarba in el. pana nu am vazut cu ochii mei desfasuratorul lui de telefon nu am crezut. dar si cand l-am vazut... am fost un adevarat berbec.
    E, totul bine si frumos, s-au mutat impreuna, dar acum e partea interesanta. relatia asta berbec-balanta este ceva plin de un magnetism ciudat. si acum (s-au casatorit deja) el nu rzista mai mult de 2 zile daca nu-mi aude vocea. daca il rejectez pe telefon, cauta sa ma gaseasca on-line pe YM, iar daca ma dau disparuta, ma trezesc cu el la serviciu. Si au trecut 2 ani jumatate.
    Asa ca ai grija, mare grija. incearca sa nu-i arati toata dragostea ta, si, in acelasi timp, iti dau un sfat pe care l-am primit si eu (alabil la orice zodie). "e bine intr-o relatie sa fii iubita mai mult decat iubesti tu"
    Toate bune
  •  
    • 9835 mesaje
    3 Dec 2004, 21:22
    1 0
    Criana scumpa, uite, eu sunt Balanta si mereu am cautat sa mentin relatiile cu fostii parteneri undeva, la limita dintre camaraderie si amor. Sincera sa fiu, pana sa ma casatoresc, nu am avut nici un scrupul in a ma vedea si a face dragoste cu unul sau altul dintre ei - fara sa ma intereseze daca au o iubita si fara sa caut sa reinnod vreuna dintre relatii. Unul dintre "fosti" este tot Balanta: ne revedeam ocazional cam o data la un an si, dupa 2-3 ore de discutii metafizice, faceam amor nebun, iar pe urma nu ne interesa ce face celalalt in urmatorul an de zile. Dupa care iar ne apuca un fel de febra si incepeam sa ne cautam unul pe celalalt. Si uite asa am tinut-o vreo 10 ani de zile.
    Asa stand lucrurile, daca e sa dam crezare zodiilor, nu ar trebui sa te astepti la ceva serios din partea fostului tau prieten. O cina placuta, un dialog interesant, o partida de sex - cam asta ar fi povestea.
  •  
    • 318 mesaje
    4 Dec 2004, 12:03
    0 0
    Berbec si balanta sunt zodii care se completeaza perfect,adica ce nu are una are cealalta.Semne cardinale,se spune ca au de invatat multe unul de la celalalt.