Pentru Balante
-
0 0Sunt curioasa...cum a fost anul asta pentru voi?
Pentru mine a fost parca cel mai greu an din viata mea...si nu se mai termina...
Am avut niste esecuri mari in legatura cu un job etc, nici in dragoste nu e tocmai roz, probleme de sanatate...cu banii...
Urania spune ca debia la anul pe vremea asta o sa ne dam seama ca anumite esecuri de acum au fost defapt lucruri bune etc. Eu m-am saturat sa fiu Balanta. -
buna..ce sa iti zic? pt mine a fost bunicel la nivel profesional,am pus bani deoparte,m-am inscris la facultate intro alta tara,doar ca initiativele mele s-au lasat asteptate..am incercat sa fac multe lucruri dar roadele au aparut dupa mai mult timp..ce sa zic? ai rabdare,fii optimista si capul sus..eu sunt mandra ca sunt balanta
-
nu este o porcarie.
Ce se spune prin reviste normal ca nu trebuie sa credem pe cuvant, nu stim cine scrie si daca nu sunt doar inventii dar daca iti faci o astrograma adevarata e altceva.
Urania spune generalitatii si oricum unele lucruri nu trebuie sa le iei mot a mot.
Poate gresesc dar eu cred ca energia emisa de un astru ne poate influenta...Luna influenteaza mareele, cutremurele si alte fenomene naturale..de ce energia ei nu ne-ar influenta si pe noi?..pana la urma omul este o energie.
Probabil in timp (sute de anii) s-a observat ca diferite planete influenteaza omul intr-un anumit fel.