Pentru Balante

•  
    • 84 mesaje
    1 Oct 2010, 16:43
    0 0
    Sunt curioasa...cum a fost anul asta pentru voi?
    Pentru mine a fost parca cel mai greu an din viata mea...si nu se mai termina...
    Am avut niste esecuri mari in legatura cu un job etc, nici in dragoste nu e tocmai roz, probleme de sanatate...cu banii...
    Urania spune ca debia la anul pe vremea asta o sa ne dam seama ca anumite esecuri de acum au fost defapt lucruri bune etc. Eu m-am saturat sa fiu Balanta.
  •  
    • 9 mesaje
    1 Oct 2010, 19:59
    0 0
    buna..ce sa iti zic? pt mine a fost bunicel la nivel profesional,am pus bani deoparte,m-am inscris la facultate intro alta tara,doar ca initiativele mele s-au lasat asteptate..am incercat sa fac multe lucruri dar roadele au aparut dupa mai mult timp..ce sa zic? ai rabdare,fii optimista si capul sus..eu sunt mandra ca sunt balanta
  •  
    • 84 mesaje
    1 Oct 2010, 21:22
    0 0
    e prima ta facultate sau ai mai facut vreuna?
  •  
    • 157 mesaje
    1 Oct 2010, 21:24
    0 0
    Si eu sunt balanta si anul asta a fost cumplit pt mine, abia astept sa se termine, ca poate anul viitor o sa fie mai bun. Am avut numai necazuri si probleme, anul asta, pe toate planurile.
  •  
    • 84 mesaje
    1 Oct 2010, 21:46
    0 0
    mai astept raspunsuri...vreau sa vad daca e totul in mintea mea
    Pe undeva mai citeam ca in perioada asta ne evaluam relatiile inceput cu 8 ani in urma sau ceva de genu...la mine e cam adevarat. Oricum de mult aud ca fug de o decizie si o tot aman...asta nu suport bine schimbarile
  •  
    • 351 mesaje
    2 Oct 2010, 14:16
    0 0
    si eu sunt balanta si am avut an naspa. Nu prea e buna zodia asta ca sa fiu sincera. Parca la altii e mai bine.
  •  
    • 157 mesaje
    3 Oct 2010, 16:37
    0 0
    Tocmai am citit un horoscop 2011 pentru balante. Nu s-ar parea ca o sa ne mearga prea bine nici in 2011.
  •  
    • 84 mesaje
    3 Oct 2010, 17:23
    0 0
    unde ai citit?...eu am inteles ca 2011 spre final o sa fie ok pe plan profesional
  •  
    • 157 mesaje
    3 Oct 2010, 18:00
    0 0
    Am cautat pe google diverse horoscoape, dar sunt f diferite. Am citit pe Urania unul care suna mai bine. Asa ca...
  •  
    • 351 mesaje
    3 Oct 2010, 18:35
    0 0
    dar cine crede ce tot spun escroacele astea? mi se pare o mare porcarie astrologia asta
  •  
    • 84 mesaje
    3 Oct 2010, 21:52
    0 0
    nu este o porcarie.
    Ce se spune prin reviste normal ca nu trebuie sa credem pe cuvant, nu stim cine scrie si daca nu sunt doar inventii dar daca iti faci o astrograma adevarata e altceva.
    Urania spune generalitatii si oricum unele lucruri nu trebuie sa le iei mot a mot.
    Poate gresesc dar eu cred ca energia emisa de un astru ne poate influenta...Luna influenteaza mareele, cutremurele si alte fenomene naturale..de ce energia ei nu ne-ar influenta si pe noi?..pana la urma omul este o energie.
    Probabil in timp (sute de anii) s-a observat ca diferite planete influenteaza omul intr-un anumit fel.
  •  
    • 567 mesaje
    3 Oct 2010, 22:52
    0 0
    Nope...n-a fost ok anu asta. Poate ne iese mai bine la anu...Povestea cu deiziile luate greu cred ca e o trasatura tipica...Balantele si deciziile, asta e o combinatie destul de complicata. Nu am citit horoascoape, nu stiu daca mai vreau sa stiu chestii de rau. Numai de bine, daca exista
  •  
    • 157 mesaje
    4 Oct 2010, 12:27
    0 0
    Mie previziunile astrologice nu mi sa-u potrivit deloc. Acum un an am apelat la o astroloaga care imi prevestea un an bun. Ma si intreba daca sunt pregatita sa primesc bucuria care ma asteapta incepand cu ianuarie 2010 si eu in ianuarie am trait o mare trauma.
  •  
    • 20 mesaje
    2 Dec 2010, 11:36
    0 0
    hmmm...pentru mine, fiind balanta la fel ca voi a fost un an foarte bun,chiar excelent din punct de vedere financiar, profesional ....si sentimental pana acum eu cred k depinde de la persoana la persoana...
  •  
    • 84 mesaje
    2 Dec 2010, 21:06
    0 0
    ma bucur sa aud asta....Adevarul e ca daca nu avem si greutati in viata nu stim sa apreciem momentele de liniste si fericire
  •  
    • 36 mesaje
    3 Dec 2010, 11:57
    0 0
    Am citit undeva ca in 2011 o sa stam foarte bine pe plan sentimental, dar si profesional. Eu sincer abia astept sa se termine anul asta....
  •  
    • 157 mesaje
    3 Dec 2010, 15:18
    0 0
    E greu sa generalizam, dar vreau sa se termine mai repede anul asta si sa nu mai am niciunul, niciodata, atat de prost.