Barbatul rac

•  
    • 1 mesaje
    20 Sep 2010, 02:01
    0 0
    Buna tuturor!
    De aproape un an,cunosc un un rac care m-a facut sa ma indragostesc de el...
    E ciudat cum s-a intamplat...luni de zile ne eram ca si cainele si pisica,mai mult...il repezeam,il refuzam...l-am ignorat vreme buna.Intr-o zi dupa ce am revenit la sentimente mai bune,ne-am intalnit si s-a intamplat inevitabilul...M-am simtit incredibil,am descoperit ca e un barbat extraordinar din toate punctele de vedere dar nu pare sa vrea o relatie iar eu am ajuns sa-mi dau seama ca m-am indragostit de el si ca imi lipseste foarte mult!Ne-am intalnit de cateva ori ...a fost prima "relatie" de genul acesta.La un moment dat i-am spus ca prefer sa ma ndepartez de el decat sa sufar!Acum ill simt indiferent...desi cand ne mai intalnim in oras ne salutam,mai povestim una alta...dar totusi il simt distant desi stie ca m-am indragostit de el...i-am spus tot ce simt dar parca continua sa pastreze distanta.
    Nu vreau sa insist...sau sa par disperata...dar as vrea sa`l fac sa inteleaga ca inseamna foarte mult pt mine...
    Stiu ca racii sunt ciudati cand vine vb de sentimente...se ascund sa le arate...dar daca intr-adevar ii sunt indiferenta as vrea sa stiu...
    Poate m-ar ajuta experientele voastre daca ati trecut prin asa ceva cu un rac.
    Va pup!
  •  
    • 7 mesaje
    20 Sep 2010, 03:29
    0 0
    Buna eu stau cu un baiat rac de 3 ani si ceva de 2 ani stau la el acasa. Ce pot sa iti spun e ca baieti raci au un temperament forte tare trebuie sa ai grija daca vede ca il iubesti si ii arati pe fata te joaca cum vrea el. Intradevar pun suflet in relatie sunt sufletisti dar daca sentimente nu exista ei mereu sa sti ca se dau la oparte si incerca sa te evite.. Akma eu nu stiu el ce vrea daca tu spui ca el stie ca ti la el si nu riposteaza cu nimik cred eu ca ii esti indiferenta si nare rostu sa il zapakesti te va rani si asta nu iti va plake.. Lor nu le plake sa ii zapakesti daac vezi ca nu iti da importanta lasal asa daca vede ca il stresezi prea tare credema ca iti va pune si ei au un fel de a spune lucrurilor pe fata dar te si raneste..Amm mai bn gaseste alcva e greu sa intelegi un baiat rac sunt ff greu de inteles si ff rasfatati ..Treb sa le gasesti punctu lor.. orkm succes