tainele viitorului
-
cafea,eu vreau sa te intreb ceva,dar sa nu te superi,plsss.Ce rezolvi tu ca incerci sa iti afli viitorul?poti schimba ceva?

Ce gand te macina atata de rau incat sa vrei sa vezi rezolvarea?Uite,iti zic un secret.Daca vrei sa afli despre dragoste si relatia cu un barbat,deja e un semn ca nu e potrivit pt tne,pt ca esti nesigura,in sinea ta simti ca nu e cel ptrivit si cauti aprobari de la niste..carti..ghicitoare..etc.
Nu cred ca ar trebui sa iti ghidezi viata dupa niste....carti de tarot.In primul rand e un pacat si in al doilea rand te vor debusola si te vor duce pe un drum total gresit.Deci parerea mea: Bani aruncati aiurea si timp pierdut! .Mai bine iti cumparai niste carti din care ai cate ceva de invatat. -
Cafea cu lapte, te-as sfatui sa le arunci! Acum 6 ani, la cateva luni dupa ce am inceput sa imi dau singura in tarot (cumparasem o carte cu pachetul de carti aferent), m-am imbolnavit brusc foarte grav( o sinuzita tratata corect dar care s-a complicat rapid, in 5 zile facand deja septicemie), desi eram o persoana perfect sanatoasa. Mai putin la cap, de vreme ce m-am apucat de prostii de genul acesta. Glumesc acum si ma refer strict la mine.
Deci, debaraseaza-te de ele URGENT! Reprezinta un pacat GRAV, avand in vedere pedeapsa pe care eu am primit-o... -
e cunoscut faptul..ca pacatelele savarsite sunt cauza pedepselor din viata aceasta....necazurile, problemele, bolile..etc...in principiu de aici provin...referitor..la tiganci ..atata timp cat se ocupa cu magia alba si neagra( amn2 provenind de la aceasi sursa-- satana)....normal ca sunt "protejate"..ca sa ma exprim asa..pt ca scopul lor e unul f precis..sa atraga cat mai mult oameni..spre pierderea sufletului...
Daca tu in necazuri..in loc sa te indrepti catre Dzeu...alegi calea asta...vei vedea pe propria piele...ce ti rezerva viitorul... -
inteleg ce vrei sa zici coffe...doar ca...de ex. mama mi-a cerut sa ai citesc in carti(de citit in carti stiu inca de cand eram micuta m-a ''invatat'' daca pot sa spun asa o vecina maghiara....si bun i-am citit ,a ales cartile le-a impartit si tot tacamul etc. si a iesit moartea de 3 ori,mama nu stia sa faca legaturile dintre carti,bineinteles ca nu i-am zis ceea ce vasusem acolo,si fetelor in 2 saptamani mama a murit asta a fost in aprilie 2006.deci puteti sa criticati sa spuneti ca mint,infloresc si asa mai departe dar spun adevarul.coincidenta sau nu,cert este un lucru:nu am mai pus mainile pe acele carti deloc de atunci!
-
mi s-a intamplat si mie. si eu am invatat tot de la o cunostinta de mica sa citesc un pic cartile. nu stiu sa fac legatura. cert este ca mama mea mi-a zis o data sa ii dau in carti, asa ca un hobby si mi-a iesit moartea. in ziua urmatoare a murit fratele mamei. m-am speriat rau si nu am mai pus mana pe carti
-
Anda 22-7, daca pacatele reprezinta printre altele cauzele bolilor, de ce se imbolnavesc atatia copii? Sa nu insiri chestia aia cu pacatele parintilor, blesteme pana la a 7 generatie, bla, bla, ptr ca, sincer, reprezinta aberatii.
Hai sa nu ne prefacem mai atot cunoscatori decat suntem, numai Dumnezeu stie de ce, daca, cand... Fara suparare.... -
Sfatul meu este sa nu apelati prea des la aceeasi persoana. Chiar daca nu va imprieteniti, si sunteti numai clienta fidela, exista riscul foarte mare sa afle mai multe lucruri, sa ajunga clientele sa se cunoasca intre ele ( ca, uneori, o recomanzi pe respectiva altor amice) si ghicitoarea sa stie de fapt foarte multe, fara a ghici propriu-zis.
Acest mesaj a fost editat de către Liaciocarlia: