compatibilitate intre ...

•  
    • 27 mesaje
    10 Sep 2010, 15:04
    0 0
    Ce parere aveti? Credeti ca relatia intre un racusor si o balanta are ceva sanse de "supravietuire"?
  •  
    • 61 mesaje
    10 Sep 2010, 16:12
    0 0
    uite ce am gasit eu:

Rac si Balanta? Noroc ca Aerul acesta este foarte echilibrat si întelegator, altfel spuneam de trei ori nu. Oricum, nu este o combinatie care sa te faca foarte fericit. Dar merita încercat. ÃŽn fond, Balanta este atât de fermecatoare.

Care ar fi problema între voi doi? Tu, nativ prin excelenta nesigur si adesea speriat, lânga un nativ aparent distant, liber, independent, care sta mai mult prin societate decât acasa? Nu prea te vad...

E adevarat ca, dincolo de aspectul fizic, înteleg de ce s-ar îndragosti cineva de un nativ Balanta : rafinat, irezistibil de sofisticat în gândire, manierat, elegant si educat, este un nativ care nu se poate sa nu trezeasca sentimentele unui Rac sensibil si atât de atras de frumos. Problema este ca Balanta prea e mereu prin alte parti, printre atâtia oameni, pe la prieteni, iar Racul linistit si rezervat o sa se necajeasca în tacere. Când o sa vrea Balanta sa dati o petrecere, tie o sa-ti vina în minte numai chestiile practice, cum ar fi farfuriile de spalat dupa ce pleaca toata lumea, cât o sa coste toata distractia, si tot asa. ÃŽn plus, Balanta este adesea prea optimista si se lanseaza în proiecte cam zapacite, iar grija ta pentru economii o sa te faca sa dai ochii peste cap ceva mai des decât ti-ar conveni.
  •  
    • 262 mesaje
    10 Sep 2010, 17:27
    0 0
    Racii sunt un pic gelosi,balantele nu suporta sa fie sufocate.
    Racii sunt mai conservatori,balantele mai emancipate.
    Eu stiu,ce sa zic?
  •  
    • 2791 mesaje
    11 Sep 2010, 22:34
    0 0
    Ador racii
    Sunt sensibili, f. familisti, fac orice pt casa, iubareti, intelgenti, harnici, politicosi, posesivi, gelosi (cu masura)
    Carcateristicile astea le-am observat si la alti raci din jur.
    Eu am dat peste unul, sotul meu
    Cat despre combinatia de mai sus, nu stiu ce sa zic...eu nu cred f tare in zodii, combinatii etc
  •  
    • 68 mesaje
    13 Sep 2010, 12:31
    0 0
    si eu ador racusorii!
    vreau si eu unul!!!
    cat despre combinatia rac balanta cred eu ca se completeaza foarte bine.
    balanta trebuie infranataa, avant tendite de a fi afemeiata cred c un racusor o poate domestici.
    bafta!
  •  
    • 7 mesaje
    20 Sep 2010, 03:33
    0 0
    Eu stau cu un rac de 3 ani .. E greu de intretinut o relatie in afara de fapt ca sunt ff rasfatati sunt egoisti si foarte calici.. Au sufelt bun iubareti grijulichiar poate si intelegatori catodata au calitati bune .. Dar nu te lasa pacalita se poate inrosi orkand ca focul si sa te usture dupaia