Ma omoara...un gand
-
0 0Buna...pentru mine anul 2010 a fost plin de hopuri...pe de parte cel mai greu an din viata mea. Am terminat facultatea..si nu cu mult timp in urma am dat un examen greu si cu mare concurenta, pentru un loc de munca...
In fine din disperare, oboseala, ingrijorare am cautat pe net o femeie sa-mi dea in carti , Tin sa precizez ca am mai mers la o fata in Bucuresti despre care am numai cuvinte de lauda, pe langa faptul ca mi-a citit bine dar si mi-a dat o stare pozitiva si m-a incurajat mult-deci cred in oarecare masura in tarot. Datorita unor imprejurari nu am mai putut merge la persoana respectiva asa ca am apelat la cineva care spunea ca da tarot gratuit. Am vb cu ea pe mess, mi-a citit pe mess...REZULTATUL : mai multe persoane mi-au facut vraji si toate imi merg prost...am intrebat cum pot sa scap de vraji daca sa merg la biserica..a zis ca da la biserica se merge dar numai persoane ca ea pot sa le alunge.
Examenul nu l-am luat si de atunci am avut si multe alte necazuri (m-am certat cu iubitu, mi s-a stricat LCD, dintr-o eroare stupida de data am ratat o nunta foarte importanta etc). Pe 15 am examenul de master si simt ca nu mai sunt in stare de nimik...de cand am picat exm trecut am impresia ca o a esuez in tot ce incerc sa fac...
Acum, eu nu am crezut niciodata in vraji...si raspunsul ei e destul de evident...si totusi nu mi-l pot scoate din cap. Vorbind cu prietenele mele...ele au auzit de cazuri pe la tara etc...pe de alta parte nu stiu cine mi-ar vrea raul?...si ma gandesc ca defapt daca ar fi adevarat e totul indreptat impotriva alor mei...si se loveste in mine ...
Ratiunea imi spune ca e absurd si de fiecare data cand reusesc sa-mi scot asta din minte se mai intampla ceva negativ...
Am gasit pe net rugaciuni impotriva vrajilor...dar nu stiu cum sa procedez...sa le zic eu...sa merg la biserica si sa ii spun preotului ca sunt vrajita? Biserica recunoaste existenta vrajilor? Aceste rugaciuni se spun in vreo slujba?
Stiu, sunt multe intrebari.... -
Asta ma gandesc si eu...mai ales ca a zis ca doar persoane ca ea pot scapa de vraji...(pe de alta parte nu a fost deloc insistenta...cum sunt astfel de persoane de obicei)..dar cand vad ca primesc lovituri dupa lovituri ..nu pot sa nu ma intreb dar daca...
Daca nu exista vraji...de ce exista rugaciuni pt vraji?
Nu am de gand sa mai apelez la astfel de persoane..cred ca in final am sa ajung la biserica...desi eu nu sunt o persoana care sa mearga regulat la biserica si acum ma simt oarecum rusinata ca ma gandesc la Biserica doar cand dau de necaz (sunt sigura de existenta unui Dumnezeu dar nu sunt deacord cu toate practicile crestine) .
In fine...app...eu sunt balanta...si la horoscop la urania parca m-am obisnuit sa-mi zica ca o sa am alta saptamana nasoala...mai e vreo balanta pe aici care se simte la fel? -
Du-te la biserica, vorbeste cu un preot daca intr-adevar crezi ca ai farmece facute...lasa ghicitul pentru ca nu-ti va aduce decat neplaceri, te va face tot mai confuza, iti vei pune fel de fel de intrebari si vei ajunge din nou sa-ti dai in carti (vorbesc din proprie experienta)...
Si eu imi citesc zodiacul de obicei dar nu tin cont atat de mult de ceea ce mi se "prezice"...apropo, si eu sunt o balanta si am avut o saptamana groaznica ( si nu numai saptamana trecuta, mai mereu e asa) dar de vina sunt si eu pentru ce mi se intampla...deci, nu te gandi la ce spune urania sau ghicitoarea respectiva...sunt de parere ca vor veni si timpuri mai bune... -
Si eu sunt balanta si anul asta a fost unul ingrozitor pt mine. Intr-un fel astept sa se termine, poate anii urm vor fi altfel. Mi s-a spus si mie ca sunt blesteme facute care ma afecteaza. Am fost de multe ori la biserica, dar sunt departe de rezolvarea problemelor. Acum sunt putin mai linistita, incerc sa-mi impun sa ma gandesc ca nu poate fi mereu asa cumplit.
-
Am citit mai multe acatiste cate 40 de zile, n-as zice ca am sesizat vreo schimbare. Am obosit tot rugandu-ma fara sa vad vreo schimbare, fie ea cat de mica, in bine. dar asta-i viata, la unii numai cu necazuri, am inceput sa ma consolez cu ideea asta si sa cred ca numai asta ma asteapta si pe viitor.
-
Ma uimeste naivitatea voastra, cum sa pui pret atat de mare pe ce zice o strain/a, cu har,luminat/a sau cum mama masi si-or mai zice.
Ok, va merge prost, cui nu, shit happens, dar voi va cufundati pina in git, ca e mai bine sa fi nefericit si sa dai vina pe alte cauze.
Mare brinza, ca v-ati certat, ca ai cazut la un examen, toti o patim, dar sa crezi ca ai blesteme, e prea de tot.
Si chestia cu" ma omoara...un gind", e fixatie , te omoara ca nu-l mai lasi in pace, ia treci matale peste si vezi cum se lumineaza bucatica ta de cer.
Iar ,batutul bisericilor si cititul de rugaciuni si datul de acatiste, e bun ,daca crezi, altfel apa de ploaie, puteti voi sa cititi Biblia integral si nada de nada. -
normal ca exista vraji..atata timp cat exista si diavolul..dar vrajile nu te pot atinge..daca ai credinta in Dumnezeu. In schimb daca tu la prima incercare mai grea in viata..te agati de tarot...( mai si crezi in asta dupa cum afirmi) nu e de mirare ca necazurile incep sa apara.
indiferent daca ti s au facut vraji sau nu..prin faptul ca ai apelat la o ghicitoare care ti a deschis cartile...nu ai facut altceva decat sa dai o anumita putere diavolului ..asupra ta..
Rugaciuni sunt f multe impotriva farmecelor etc..in special la Sf Ciprian..( care se ocupa cu vrajitorii si care cunoscandu L pe Dzeu..s a crestinat murind ca martir )
Important e sa crezi in Dzeu..si in tot ce implica acestea ( chiar si in practicile crestine pe care nu le "agreezi" ),
Tot in astfel de situatii ajuta si postul, apa sfintita, Sf Impartasanie..si multe altele..un preot iti poate explica mai pe larg. -
exista si blesteme, si vraji...dar toate, absolut toate, se leaga de o slabiciune de-a noastra..atata timp cat nu lucram cu noi insine tot restul de masuri au efect pe termen scurt.. in primul rand trebuie sa-ti recladesti increderea in tine , sa fii constienta ca esti o faptura a lui Dumnezeu ...printre altele, in cazul tau, cred ca ar trebui sa nu te mai increzi atata in astrologie ( mai ales cea comerciala ) si sa crezi mai mult in tine si in capacitatea ta de a schimba realitatea din jurul tau, cu gand si inima curate..
-
nu fi copil .cea care tia dat gratuit pe mes a spus ca ai vraji si numai ea ti le desface .adica vrea sa te pacaleasca sa te usureze de ceva parale (nu mult ceva acolo de 150,200 )cel putin .asculta de un om batran !invata pt master si fi stapana pe tine.!tu singura te faci castigatoare sau nu.ti sa strecurat in subconstient ca ai vraji si o ti pe asta .inainte de examen mergi la o biserica de preferat cat mai goala sa-ti gasesti linistea sufleteasca macar daca nu sa te rogi.dar daca crezi in DUMNEZEU ai sa vezi ca o sa-ti fie aproape.numai bine si baftaaaaaaaaaaaaa!!!