copiii din zodia pestilor

•  
    • 14 mesaje
    25 Oct 2004, 02:55
    0 0
    m-am pregatit ptr. copil berbec ceea ce mi se parea super fain si cand colo s-a nascut peste ceea ce nu ma prea incanta.Nu stiu in ce masura defectele care deja se contureaza(are 1,8 ani)-prefacatorie,isterie,dorinta de a avea exact ce vrea cand vrea,scene teatrale pline de lacrimi si urlete cand nu obtine ce vrea etc.-sunt influentate de zodie.Daca aveti mai multa experienta in domeniul asta v-as ruga sa ma lamuriti cum sunt copiii din zodia asta?
  •  
    • 75 mesaje
    25 Oct 2004, 17:02
    0 0
    draga mea,cu mici exceptii toti copiii sanatosi fac asa,indiferent de zodie,si asta-i tine pina la 5 ani.Fiind zodie de apa va fi inclinat spre arta,muzica,filozofie,film,ma rog,va avea o fire de artist si vei vedea ca pe la 13 ani nici nu-l vei simti in casa,de cuminte si tacut ce va fi...[ca exemplu:Michael Bolton e nascut in Pesti]
  •  
    • 248 mesaje
    25 Oct 2004, 20:45
    0 0
    Asa e, nu face asa pt ca e peste. Nu-l rasfata prea tare. Eu sint pestoaica si ai mei nu au avut mari probleme cu mine, decit ca daca mi se impunea ceva, sfidam, asta era defectul meu, dar in rest am fost un copil cuminte, dar jucausa, iubitoare, cam egoista (nu mi-am dorit frati sau surori, nu vroiam sa impart dragostea parintilor mei cu nimeni), nu faceam isterii, decit, rar, pina pe la 2 ani, cind am inteles ca nu tot ce-mi doresc o sa si obtin. Ai mei mi-au dat ce-a fost important si esential, dar nu bazaconii, nu pt ca nu aveau bani, ci pt ca sa ma invete valoarea muncii si a banului cistigat cinstit. Simplul fapt ca eram singurul lor copil nu-mi dadea dreptul de a cere si primi orice. Ai grija, ca sub aparenta unui copil tupeist si sigur pe el, e fff sensibil. Dar poti sa-l lasi sa plinga sau sa se prefaca...pina la urma va realiza cine e seful, adica tu. Va vedea ca teatrul nu-l ajuta. Bafta!
  •  
    • 1026 mesaje
    26 Oct 2004, 01:39
    0 0
    Eu sunt Pesti si mama mea a spus ca doreste copil ca mine oricarei mame. Eram f tacuta cand eram mica, unde ma puneau acolo stateam, chiar ma rasfatau "bleaga lu' mama". Nu ii faceam scene, eram rusionoasa...
    Si adevarul e ca nici nu am citit lucruri rele despre copiii Pesti. Eu totusi nu mi-as dori copii in zodia asta (daca ar fi sa aleg) pentru ca sunt f introvertiti.
    Nu am citit nicaieri ca ar fi simandicosi, plangaciosi, mincinosi...
  •  
    • 48 mesaje
    28 Oct 2004, 12:40
    0 0
    danada,si copilasul meu e PESTI si sincer sa fiu a fost un copilash fffffff cuminte si intelegator de chind l-am nascut asa a si ramas
    are 7 anisori si jum si la scoala se descurca minunat,sincer is mindra de EL si ma rog la bunul d-zeu asa sa ramina
    va pupic pe toate
  •  
    • 75 mesaje
    2 Nov 2004, 12:45
    0 0
    Fetita mea e in Pesti, are 8 ani si multa personalitate. Nu ii place sa i se impuna ceva, cu vorba buna face aproape orice ii ceri. E cam plangacioasa si se enerveaza daca nu-i faci pe plac, insa compenseaza cu istetimea si sensibilitatea. Pare un copil bine ancorat in realitate, stapana pe ea, insa are nevoie de multa dragoste, atentie si apreciere. E dependenta de compania prietenilor, lasa de la ea, chiar daca acestia o ranesc uneori. Isi doreste mult un fratior.
    Doamna invatatoare ii spune "artista" pentru ca disimuleaza foarte bine starea ei in anumite situatii, dar are si o inclinatie deosebite spre ceea ce inseamna interpretare si imaginatie.
    Eu nu am fost severa cu ea, am preferat sa fim prietene si acum ma lovesc de incapatanarea ei de multe ori.
    Ai mare grija sa ii arati mereu cat de mult il iubesti, fara a-l rasfata excesiv, nepasarea sau atitudinea prea dura ii pot face sa sufere mai mult decat o arata.