exista compatibilitate taur
-
0 0Se pare ca dupa mai multe cautari, m am oprit la un taur.....care ma fascineaza si ma face sa ma indragostesc de el tot mai mult pe zi ce trece, ceea ce pentru mine nu e prea normal pentru ca fiind zodie de foc ma sting la fel de repede precum ma aprind.
Din pacate am vazut ca astrele nu prea sunt favorabile unei asfel de combinatii cand e vorba de ceva pe termen lung...Voi ce parere aveti? -
chiar si cand toate incompatibilitatile zodiacale iti stau in cale, cand simti sa te implici intr-o relatie cu cineva, te implici si gata. chiar daca stii din start ca nu va tine, ceva te face sa iti doresti sa consumi acea atractie.
in termeni mai simpli, cand te mananca, nu te mai uiti in manual... te scarpini! -
Eu ma tot scarpin de vreo 6 luni de zile...deja..si cu cat ma scarpin cu atat ma mananca mai tare si parca m as mai scarpina!
Las totul in mana destinului momentan, si nu mai tin cont de compatibilitatile dintre zodii..timpul va spune ce se va intampla cu noi.
Deocamdata suntem bine si asta imi da sperante sa cred ca si pe viitor va fi asa..acum daca va fi pe termen scurt sau lung? asta nu mai pot stii..
Faza e ca momentan ne completam foarte bine, eu invat sa fiu mai conservatore si mai stabila de la el, el invata sa fie mai increzator in oameni si poate mai optimist de la mine!
Vedem ce-a mai fi mai incolo.. -
Taurul este asa:
- vorbeste mult si pompos, promite mult, te ameteste,te face sa crezi ca l-ai gasit, dar cand vine vorba sa treaca la fapte, cam da inapoi.
- minte mult si daca il prinzi in fapt, te vei mira ca desi il confrunti cu realitatea din fata lui, el tot pe tine da vina ca l-ai prins, deci tot tu esti capul rautatilor.
- emana o masculinitate incredibila, tare greu ii rezisti.
- nu e fidel, doar da impresia
-nu e prea inteligent, doar are "vrajeala" cat sa te prosteasca sa te indragostesti de el.
Sagetator - taur?
m-as mira sa tina.
Ca sagetatorul e mai activ, ii place libertatea, nu posesivitatea taurului.Suporti gelozia? taurul e gelos cand i se pare lui ceva in neregula.
Sunt foarte generosi. -
nutline, e exact asa cum spui...
parca ai fi fost cu noi de fata si ne ai vazut comporatmentul la amandoi, ne ai caracterizat perfect!
e foarte gelos pe tema asta ne certam foarte des, dar in toate celelate e cuceritor!
intra devar vorbeste mult e convingator..
m a facut sa am incredere deplina in el, eu sunt ferm convisa ca mi e fidel ca nu ma inseala..acum m ai pus in cumpana, nu stiu ce sa mai cred!
in ce priveste posesivitatea..nu m ar deranja sa fie mai posesiv decat este.. -
nu zic ca nu cred in astfel de lucruri dar totusi....tot ce vezi pe net nu inseamna ca se aplica si la tine....depinde si de voi pana la urma....si spun asta din proprie experienta....eu sunt rac si iubitul e leu....iar astrele sunt total nefavorabile din cate am citit insa uite ca avem o relatie frumoasa de 1 an si cateva luni....deci cred ca numai de voi depinde sa tina aceasta relatie....