Varsator - rac
-
0 0Ea varsator, el rac. Cum merge o astfel de relatie?Merge?
Se afla cineva in combinatia asta? Cum este? -
la mine e invers.Ea,Rac,El,Varsator.Pe scurt:22 de impreuna,17 ani de casnicie,un copil-adolescent.
Mai detaliat:contrarii care se atrag,dar,uneori se si resping,extaz alternind cu agonie,momente de pasiune si romantism chiar dupa atitia ani[datorita racului,binenteles],ceva de genul ma sufoci dar nici nu pot respira fara tine,pareri diferite mai mereu,multa posesivitate din partea racului,orgoliu si gelozie din partea varsatorului,o combinatie pentru care trebuie sa ai nervi tari si multa rabdare,dar merita,crede-ma ,atunci cind sunt focuri de artificii.Obositor dar atit de minunat!ai inteles ceva?eu,inca nu,dar nici nu ma mai chinui. -
Eu - rac, am avut candva o relatie cu un varsator. A fost cea mai buna combinatie. Sunt oameni practici, o zodie buna comparativ cu racul.
Melissa, chiar crezi ca suntem posesive??? N-as vrea sa cad in "pacat" si sa pierd oamneii apropiati din cauza asta. Tu cum rezolvi latura asta? Mie imi cam da batai de cap. -
eu n-as spune ca varsatorii sunt mai buni ca racii,ci doar ca se completeaza,fiind atit de diferiti.ei,sunt,intr-adevar practici dar nu poseda intuitia racului,si asta-i face sa se arunce cu capul inainte la construirea unor castele de nisip,fara a inspecta terenul pe care le cladesc,aici intervenind racul care-l tempereaza si-l aduce cu picioarele pe pamint.pe de alta parte,vars.sunt prea generosi si creduli,irosindu-se in prietenii cu oameni nepotriviti[aici iar intervine racul cu al 6-lea simt].posesivi suntem si inca rau de tot,cu sotul,cu copilul,cu pisica,etc,nu-i asa ca tii prin sertare tot felul de nimicuri ,doar ptr.ca le asociezi cu persoane si amintiri placute?Bine,asta-i creeaza racului un sentiment de siguranta.ce poti sa faci cind devii prea posesiva si-i deranjezi pe cei dragi?sa schimbi frumusel tonul,sa devii tandra,dragastoasa si sa te retragi ptr.putin timp in cochilia ta[de ex.in fata calculatorului,la taina cu evele].va pup,racoaicelor!
-
Melissa ce dreptate ai! In cazul meu eu sunt varsatoare iar sotul meu este rac. E f realist si gandeste in perspectiva, pe cand eu sunt cam ametita si am nevoie cateodata sa ma aduca cu picioarele pe pamant. Asa cum a spus Melissa, am mare incredere in oameni, le gasesc scuze, sunt mai emotionala..pe cand el cantareste pe toate partile orice aspect si nu ii place sa vb cu oricine despre viata privata..pe cand eu sunt gura sparta.
Ce ma enerveaza f mult la el este ca despica firul in 4 in orice fel de pb. Asta stiam ca e o "calitate" a femeilor dar eu nu pot acorda atata importanta unui subiect asa cum face el..poate sunt si superficiala, nu stiu..ar trebui sa revizuiesc acest capitol
In relatia de cuplu totul merge f bine, ne completam reciproc, cu bune cu rele, vorbim f mult despre orice..Nu ma minte, e fidel (cel putin din cate am observat pana acum
) si sper sa rezistam tuturor greutatilor in timp.. -
Blacky,sa ai parte de el pentru ca poti fi convinsa ca vei avea linga tine un partener de cursa lunga,un familist devotat si un tata f.grijuliu cu copii lui.Totul e sa nu il ignori in public si sa fi atenta cu sentimentele lui,racului trebuie sa-i spui mereu ca il iubesti,are nevoie de afectiune ca de aer,iar varsatorii sunt cam corijenti la capitolul asta,asa cum spune-ai, putin superficiali.in fine,combinatia asta zodiacala are parte de povesti de dragoste ca in filme.Pasiune,pasiune si iar pasiune,cu exceptia momentelor cind e luna plina si racul devine taciturn,irascibil,lenes si...stii tu mai bine.in aceste momente ,lasa-l in pace si nu o lua personal.pur si simplu,nu e in apele lui.Atentie la un amanunt:racul iarta aparent,dar nu uita...niciodata.Pa!