AJUTOR

•  
    • 35 mesaje
    12 Oct 2004, 14:11
    0 0
    evelor ajutor, m-am visat mireasa. l-am visat pe prietenul meu ca m-a cerut de sotie si eu nu am acceptat. el de ambitie a crut pe altcineva si respectiva a acceptat. eu am inceput sa regret si chiar ma ofticam, am si plans in somn. eram imbracata in mireasa si asistam la nunta lor si regretam. am vazut cum a spus "da", si el si ea si s-au suit in masina si el se uita spre mine in timp ce mergea cu ea de mina. aveam pana si valul acela pe cap.

el era imbracat in negru, in ginere si ea in mireasa. spuneti-mi si mie ce inseamna acest vis, va roooooooooooggggggggggggg. stiu ca nu e bine sa te visezi mireasa, mai ales cu valul pe cap. va pup...
  •  
    • 609 mesaje
    12 Oct 2004, 15:47
    0 0
    Draga mea,linisteste-te!Si eu m-am visat mireasa de multe ori.Si culmea si eu am visat acelasi lucru ca eram imbracata in mireasa si priveam cum iubitul meu se insoara cu alta.Poate ca-ti doresti sa va casatoriti mai repede si ti-e frica sa nu ti-l ia alta.La mine asta a fost explicatia.Si acum de multe ori visez ca el e cu alta si eu sufar ingrozitor.Cred ca aceste vise sunt doar intruchipari ale subconstientului nostru.Asa ca nu-ti face probleme si nu te mai gandi la prostii!
  •  
    • 35 mesaje
    13 Oct 2004, 08:30
    0 0
    iti multumesc ca mi-ai raspuns si ca m-ai mai calmat un pic. eram tare nelinistita. am intrebat pe toata lumea si nu mai stiam la cine sa apelez.
    merci mult de raspuns.
  •  
    • 2 mesaje
    14 Oct 2004, 23:44
    0 0
    draga mea consulta site-ul acvaria.com ca are dictionar de vise!Nu toate visele se adeveresc! Bafta, Maria