cand se termina karma....
-
0 0Nu ma pricep la asa ceva, dar daca exista printre voi astfel de persoane care stiu ceva legat de karma, le rog sa ma ajute.
Cand ti se spune ca s-a terminat karma cuiva cu tine, ce inseamna? Nu mai poti avea nicio legatura niciodata cu acea persoana?
Cand dpdv karmic s-a ars totul... intre doua persoane ce sunt sot si sotie.. e cazul sa divorteze si sa nu mai fie impreuna niciodata? -
Buna full, este vorba despre reintalniri karmice (intalniri cu persoane cu care te-ai intalnit si in alte vieti, asta daca crezi in reincarnare). Aceste reintalniri au scopul ca cei 2 parteneri sa rezolve problemele avute in trecut si astfel sa evolueze spiritual.
Tu cred ca te referi la o intalnire karmica negativa, care de obicei este f dificila si care provoaca multa suferinta. Din pacate nu poti face nimic decat sa treci prin ea......si poate sa inveti o lectie de viata.
Stiu mai multe despre acest subiect deoarece m-am confruntat si eu cu o relatie care m-a traumatizat acum mai multi ani si peste care am reusit sa trec extrem de greu.
Cel mai bine te poate ajuta un astrolog care poate compara hartile voastre astrale natale si-ti poate spune cu exactitate daca este o reintalnire karmica. -
karmele ''arse'' nu duc neaparat la despartire, dimpotriva;
daca ai karma cu cineva si v-ati rezolvat problemele karmice, ramaneti impreuna fara a mai intampina neplaceri, in sensul ca ati inteles fiecare lectia.
cuplurile care si-au ars karmele in viata aceasta, sunt mult mai impacate, mai linistite, un bagaj in minus pentru viata viitoare.
pentru ca o karma arsa inseamna de fapt o lectie invatata si asumata, greseli pe care nu le mai repeti vis avis de celalalt, de unde rezulta linistea si pacea sufleteasca, acceptarea, incredera, etc
in cazul tau e posibil sa fi avut un timp astrologic limitat in care sa fi avut posibilitatea de a arde aceasta karma negativa, pentru ca totul se raporteaza la o limita de timp, nu avem sanse pe termen nelimitat, ca in viata de altfel
daca lectia nu a fost inteleasa in intervalul in care a fost programata
saptamani, luni ani, depinde de la caz la caz, atunci apare ruptura dureroasa.
e foarte posibil sa veti mai avea o sansa in urmatoarea viata, in asta prezenta sunt slabe sanse, cu toate ca n-ar strica sa va compare un astrolog bun hartile natale, si sa-ti spuna macar care a fost acea lectie, ca sa te poti lumina si tu, sa intelegi care au fost greselile de nu a mers,
ai inteles oarecum? bafta! -
full moon,
si pe mine ma pasioneaza subiectul acesta apropo de karma dintre 2 parteneri.
marea majoritate a intalnirilor din viata noastra sunt de natura karmica si implica niste invataminte de tras din ele.
sa nu te superi dar nici un astrolog nu iti poate spune daca o karma s-a ars sau nu pentru ca poate influenta foarte mult persoanele in cauza si el nu are voie sa intervina in libertatea de a alegere a nici unuia dintre clienti.
cat despre invataminte poate de ajuta materialul asta:
http://drumuricatretine.wordpress.com/2010/04/13/echilibrarea-karmei-relationale/