Eu-berbec si el-leu

•  
    • 1 mesaje
    9 Oct 2004, 05:58
    0 0
    'neata! sunt noua pe-aici, dar va urmaresc demult postarile. imi place ca sunteti sincere in a va expune experientele + sfaturile. cam din acelasi motiv am intrat si eu aici: sa imi spun experienta mea cu barbatul lui care mi-a dat si-mi da dureri de cap. ei bine, relatia noastra nu este una furtunoasa, ci este una EXTREM DE FURTUNOASA! si nu exagerez cand spun asta, cu toate ca sunt berbec si se stie ca berbecilor le place sa infloreasca... mai intai, mentionez ca intotdeauna au misunat lei in prezenta mea, la modul ca a fost mereu atractie la mijloc. cu acesta cu care (mai) sunt lucrurile au degenerat rau de tot. noi ne-am certat si impacat de mii de ori; ne-am despartim si impacat de zeci de ori... eu nu inteleg cum omul acesta imi spune ca tine la mine, apoi are accese de furie pe tot ce misca. inca ceva: daca ii explic punctul meu de vedere, putem noi discuta oricat, eu il simt... batut in cap. serios! ca si cum m-as lovi de un zid. iar incercarile lui de a ma lamuri trec prin faze deloc constante, in sensul ca acum imi cere super afectiune, peste 2 minute imi explica cu voce impersonala si dominanta nu-stiu-ce. bineinteles ca eu, ca riposta, ori il ranesc de nu se vede cu niste cuvinte super crude, ce-i ating exact punctele lui cele mai sensibile, ori plec. si uite-asa o tinem de 1 si jumatate. poate cineva sa gaseasca o explicatie, omul asta este chiar labil psihic?
  •  
    • 155 mesaje
    12 Oct 2004, 13:36
    0 0
    Berbec - Leu = doua sabii in aceeasi teaca . Este o relatie pasionala in schimb aproape imposibila ca si comunicare , cineva va trebui sa lase mult de la el si asta va trebui sa baca berbecul pentru ca leul nu o va face niciodata .
    Fostul meu sot era Leu , eu berbec , nu a tinut ( bine sa nu dam vina neaparat pe zodii ) dar e o continua lupta de modul " cine e seful " iar nevoia femeii de a fi admirata va ramane in permanenta fara ecou .