eu - fecioara / el - peste

•  
    • 25 mesaje
    6 Oct 2004, 19:10
    0 0
    credeti ca merge relatia noastra ?
    eu pragmatica / el putin cam visator si oarecum "alunecos" catre altele ...
  •  
    • 65 mesaje
    7 Oct 2004, 18:46
    0 0
    Cunos o relatie dintre un peste si o fecioara si se inteleg foarte bine. Sunt impreuna de 2 ani si nu dau semne de despartire.
    Nu stiu de ce toata lumea spune despre pesti ca "aluneca catre altele"...pentru ca am cunoscut cativa pesti si chiar nu sunt genul de barbati care sa isi doreasca sa insele.Daca ii arati ca tii la el nu o sa ai probleme cu el.Pestii stiu sa iubeasca si mai ales stiu sa arate acest lucru. Eu zic ca merita incercat!
  •  
    • 25 mesaje
    8 Oct 2004, 19:09
    0 0
    cum adica erati in contratimp ? nu-ti acorda suficienta atentie cand vroiai tu, sau ce anume ?
    pe mine, spre exemplu, cel mai tare ma enerveaza ca e cam aerian si uituc. imi promite ca ne vedem, dar dupa aia vine cu scuze de genul "am uitat". plus ca de multe ori vorbesc cu el si am impresia ca nici nu ma aude, cred ca vorbele mele trec cumva pe langa el ...
  •  
    • 299 mesaje
    11 Oct 2004, 11:10
    0 0
    -
  •  
    • 25 mesaje
    11 Oct 2004, 12:19
    0 0
    Si eu am senzatia uneori ca ma lasa pe mine sa fac totul, el doar traseaza sarcinile. Eu muncesc de-mi sar ochii de dimineata pana seara, apoi eu fac treaba prin casa si tot el e cel care-mi reproseaza ca nu stau si cu el de vorba si ca petrecem tot mai putin timp impreuna. Plus ca am impresia ca se cam uita dupa femei. Nu sunt o tipa geloasa sau una dintr-aia de i se nazare mai stiu eu ce, dar daca indraznesc sa-i spun : “mai tata, daca esti cu mine, nu mai te duci si cu altele, ca asa e normal, tu ai vrut sa fim un cuplu”, el imi zice ca sunt nebuna si ca ar fi bine sa imi controlez accesele de gelozie.
    Am senzatia ca e un imbroboditor, pentru ca la vorbe si la mangaieri e foaaaarte priceput!
    Ii plac banii, dar daca poate sa-I obtina prin munca altora, e OK.
    Sunt cam dezorientata. Imi place de el, arata bine, e tandru, dar am impresia ca se si foloseste de mine.
  •  
    • 35 mesaje
    13 Oct 2004, 08:49
    0 0
    e adevarat ce spuneti...sunt delasatori si nu prea se implica in tumultul asta al vietii. vor asa sa le pice ceva si nu conteaza de unde.
    am fost 6 ani de zile cu un peste. l-am iubit mult, dar la un moment dat nu am mai putut sa suport si am renuntat. asta mi se pare cel mai nasol la un barbat. sa nu stie sa produca si sa cheltuiasca mai mult decat produce, indiferent de unde i-ar mai veni nu conteaza.
    da, si cu femeile sunt cam zburdalnici si le cam scapa ochii. se cam uita si le plac femeile...dar bineiteles astea sunt de suprafata. daca tu le tolerezi e bine. eu nu am mai putut sa suport ca eu tot sa spun, sa pisez si el nimic.
    asa ca draga mea elena, tu stii cel mai bine ce e intre voi doi si cum va intelegeti, daca apele dintre voi doi sunt calde sau fierbinti.
    au si partile lor bune si stiu sa iubeasca, daca asta vor si se implica doar daca cea de langa ei da totul. te pup si sper sa iei o decizie dreapta...
  •  
    • 13 mesaje
    19 Oct 2004, 20:23
    0 0
    se spune ca fecioarele cu pestii s-ar intelege doar daca fecioara ar intelege firea visatore ,melancolica a lor.sunt foarte schimbatori apele lor cand sunt tulburi cand linistite,sunt foarte imprevizibili.......spun asta pentru ca am o relatie cu un tip in zodia pesti,suntem de ceva timp impreuna si am ajuns sa-l cunosc bine.DACA ai sa ai rabdare sa-l cunosti si sa-l intelegi totul o sa fie k..........daca nu las-o balta sunt foarte dificili si uneori insuportabili
  •  
    • 25 mesaje
    20 Oct 2004, 19:47
    0 0
    incerc sa am toata rabdarea din lume cu el, doar il iubesc, dar il tot prind cu tot felul de telefoane primite sau date la alte femei, are justificari stangace ...
    si mai are si chestia asta de a vegeta tot timpul sau de a purta discutii sterile, un fel de "hai sa vorbim ca sa ne-auzim" cu persoane cu care nu se merita sa-ti pierzi timpul. E cu capul in nori si uita de la mana pana la gura ...
    Iar de incapatanare, ce sa mai vorbim! Nu exista, daca-i spun un lucru, categoric el are o alta parere si facem intotdeauna ca el, fie ca-si da seama mai tarziu ca a gresit. Nu cred sa existe persoane mai incapatanate ca "pestii"!
  •  
    • 299 mesaje
    25 Oct 2004, 18:20
    0 0
    -
  •  
    • 25 mesaje
    25 Oct 2004, 19:18
    0 0
    nu tin neaparat sa "joace" cum vreau eu. Departe de mine gandul asta, dar parca prea face totul contra ...
    Plus ca-mi repeta tot timpul ca nu are incredere in mine, pt. ca asa e el, nu poate avea incredere deplina in cineva. Asa sunt toti pestii, sau doar al meu are pitici pe creier ?
  •  
    • 9 mesaje
    25 Oct 2004, 20:01
    0 0
    eu sunt pe cale sa intru intr-o relatie cu un " peste" (eu = "fecioara"), si zau ca ma gandesc de ceva vreme... acum. gata. m-am linistit. sigur nu-mi trebuie
  •  
    • 25 mesaje
    25 Oct 2004, 20:12
    0 0
    Si ziceti ca ar fi cazul sa ma linistesc si eu? Oare nu poate fi schimbat ?