Vis ciudat
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
12 Mai 2010, 13:550 0Buna!
Am visat asnoapte ca eram intr-o camera undeva si erau multi rahati pe jos
nu aveam unde sa calc, si mirosea ingrozitor. Erau si niste pisici, diferite, colorate care se foiau pe acolo printre rahati si eu nu puteam sa ies sa plec din camera aia, imi era frica de pisicile alea (mie imi sunt f dragi pisicile, animalele in general, nu am nici o frica) si senzatiile din vis erau f intense, de scarba, frica, dezorientare, m-am trezit f bulversata. Nu am mai avut vise de genul asta.
Mai visam intr-un timp ca ma urmaresc cate 2 3 caini mari negri cu ochii rosii, si ma alergau si tot asa imi era extrem de frica de ei si tot fugeam. La fel vise in care cadeam pe scari sau eram intr-o apa si ma inecam dar ma salvam tot timpul.Dar sunt rare visele astea...
Daca are cineva idee ce ar putea sa insemne, ce vrea subconstientul sa imi transmita, sau ce semnificatie au, astept un raspuns.
Multumesc! -
12 Mai 2010, 16:36Pai cred ca ti-ai raspuns singura: senzatiile din vis erau f intense, de scarba, frica, dezorientare.
Pisicile ne protejeaza de energiile negative, iar in visul tau cred ca vroiau sa te scoata din acea stare de care zici mai sus, dar tie iti era frica.
-
16 Mai 2010, 15:45exista o ramura a medicinii,care se numeste homeopatie;ac trateaza organismul ca pe un intreg(fizic si psihic);in functie de visele pe care le ai ,ti se recomanda un remediu(asa se numesc medicamentele in homeopatie) care rezolva dezechilibru care este deocamdata in plan energetic,cum ar fi,trateaza boala inainte de a se manifesta fizic.Nu trata cu usurinta acest aspect,ca sa nu fie prea tarziu....
Înapoi la: Forum » Astrologie