VIS CIUDAT
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
1 Oct 2004, 14:350 0de la un timp visez urat si mi se intampla de vreo doua nopti. ieri noapte am visat un cutremur mare si pe fostul meu prieten care era cu prietena lui, dar care parca vroia sa fie cu mine. am visat obiecte de aur, ca le gaseam langa un perete si eu cu prietena mea le adunam si ne miram de ele. a venit o colega de-a noastra si ne-a spus ca sunt ale ei si sa le lasam acolo, dar eu am luat cateva si le-am bagat in buzunar. apoi, am mai visat un pisoi alb complet ca se gudura de mine.
azinoapte, am visat ca amigdalele mele erau inflamate si supurau, dar doar cea dreapta cu un puroi care nu era lichid, ci solid. mi le storceam, dar fara sa folosesc mainile. cam ciudat, nu. -
1 Oct 2004, 23:10Si eu am visat urat cateva nopti la rand..imi era lene sa ma mai inchin cand ma bagam in pat..si am inceput sa ma inchin iar..si visele urate au disparut..
-
2 Oct 2004, 00:41nu sunt experta in vise..dar din cite stiu sa visezi aur, e de bine inseamna bucurii.
alb iar e bine sa visezi.
poti avea asemenea vise din motive de stres,maninci prea mult seara sau nu maninci deloc sau pot fi vise premonitorii.
sunt de acord cu evele care spun ca e bine sa spui o mica rugaciune si sa iti face cruce inainte sa adormi.
vise placute
Înapoi la: Forum » Astrologie