semnele opuse

•  
    • 318 mesaje
    24 Sep 2004, 17:12
    0 0
    Am citit de curand intr-o carte ca semnele opuse au de invatat unul de la celalalt
    Ele sunt
    -berbec-balanta
    -taur-scorpion
    -rac-capricorn
    -leu-varsator
    -fecioara-pesti
    -gemeni-sagetator

Am vazut multe cupluri in aceste ipostaze.voi ce spuneti?
  •  
    • 234 mesaje
    14 Iun 2005, 13:39
    0 0
    cred ca zodiile opuse sunt de fapt la fel la f multe lucruri, numai 2-3 chestii chiar opuse de ex la sagetator si gemenii: primul prea sincer, nediplomat celalalt prea mincinos si diplomat etc dar in mare parte sunt la fel de ex la fel de nestatornici sunt sagetatorii ca si gemenii, tot asa de repede se plictisesc, la fel de repede le merge mintea, si tot asa iau viata in neserios. Eu am ascend. sagetator , am uitat sa va zic. Si e valabil la toate, urmariti si voi sa vedeti daca nu e asa.
  •  
    • 5 mesaje
    21 Iun 2005, 20:05
    0 0
    Buna, eu sunt gemeni si prietenul meu este sagetator, suntem impreuna de 6 luni, dar nu ne-am certat deloc si tot timpul avem ce invata unul de la altul. Ne potrivim perfect. E un strop de adevar in asta.
    Bye.
  •  
    CK
    • 37 mesaje
    24 Iun 2005, 09:53
    0 0
    Eu sunt rac, iar iubitul meu este capricorn si chiar daca suntem diferiti asta e un lucru extraordinar pt ca ne completam perfect. El e foarte rational si cu picioarele pe pamant, eu sunt mai sentimentala si ma bazez pe intuitie. Suntem impreuna de un an si pana acum totul e aproape perfect. Mi-ar placea sa aud pareri de la cupluri rac-capricorn cu vechime.