femeia-varsator,barbatul-berbec

•  
    • 212 mesaje
    15 Apr 2010, 23:01
    0 0
    va rog sa imi spuneti parerea voastra,daca cunoasteti pe cineva asa...se potrivesc?
  •  
    • 86 mesaje
    16 Apr 2010, 15:01
    0 0
    se potrivesc la marele FIX!
  •  
    • 212 mesaje
    16 Apr 2010, 21:55
    0 0
    am citit pe net cam in mare despre aceasta relatie,dar as vrea totusi sa aud pareri,daca stiti pe cineva...
    va multumesc
  •  
    • 5575 mesaje
    18 Apr 2010, 03:29
    0 0
    da, cunosc, casatoriti de muuulti ani, cu copii, el o adora si vrea sex mereu, ea il detesta si il inseala. Daca s-ar abtine, cred ca ar merge mai departe relatia, dar asa, nu le dau mai mult de inca 1 an.
  •  
    • 212 mesaje
    19 Apr 2010, 22:10
    0 0
    mda...chestia cu sexul e adevarata...dar cu inselatul...hmmm...depinde de persoana...
    nu m-as vedea in stare sa fac asa ceva...
  •  
    • 726 mesaje
    20 Apr 2010, 12:43
    0 0
    sper ca te-a lamurit lumea

nu este atat de simplu: gen...unul zodie x, altul zodie y..cum merge tb intre ei?

tb avute in vedere toate datele de nastere, ora, localitate ale celor 2 nativi...facuta sinastrie...studiate astrele in conjuctie, sextile, cuadraturi...etc.

Caci altfel nu iti dai seama de nimic...pot fi semne zodiacale ce la prima vedere se impaca mirific iar cand le studiezi sinastria si le devii si ai si ocazia sa le devii prieten realizezi ca in cuplul lor este o mare varza...si incompatibilitatea este aproape de zero.

Nu mai intrebati...:
    Cum se impaca zodia x cu zodia y???
    ...este mult prea superficiala, insuficenta intrebarea iar raspunsul este pe masura.