vis ciudat
-
0 0Fetelor,
daca va pricepeti la deslusit vise, va rog sa-mi explicati si mie ce inseamna ciudatenia de vis pe care am avut-o:
Eram pe o strada, pe inserat cu prietenul meu si ne-am intalnit cu un cuplu - mire si mireasa - pe care ii cunosteam (numai ca nu-mi aduc aminte cine erau) si mireasa mi-a dat buchetul ei, spunand ca ei se duc la o inmormantare si ca trebuie sa iau eu buchetul; au aparut si nasii lor care erau imbracati in negru.In vis m-a impresionat foarte tare rochia nasei care era lunga, neagra dintr-un material lucios - in genul rochiilor de epoca.
nu am idee ce poate sa insemne dar m-am trezit cu o senzatie f ciudata.
Ma poate ajuta cineva cu o explicatie pt acest vis? -
Scumpa cand visezi in general mirese, nunti, nu e de bine; asa cum ai presimtit si tu, senzatia aia ciudata a venit din inconstientul tau care deja simtea ce-o sa vina; intalnirea cu mirii respectivi se refera probabil la ce se va intampla cu o pereche care ti-e draga tie, li se va intampla ceva rau curand; buchetul dat tie poate insemna o sarcina pe care acestia ti-o vor delega in urma necazului, delegata direct sau implicit, depinzand de raporturile ce va leaga.
Faptul ca ai aparut si tu in visul acesta are importanta, pt ca fara tine nu s-ar gasi solutia nenorocirii; as vrea sa intelegi ceva din ce zic eu aici!
Dar visul poate fi si o frantura din ceea ce ai vazut, discutat, auzit etc...in ziua precedenta; creierul deruleaza totul si interpretarile pot fi f diferite si ciudate.
Daca vrei sa intrebi ceva, te ajut cu placere.