cum te desparti de un Leu?
-
0 0Dragelor, am ajuns sa nu mai cred in relatia mea cu EL, dar nu am curaj sa ii spunnn in fata, exista un anu7me comportament pe care sa-l adopt fata de el,-e Leu-ca sa se sature de mine? stiu capare aiurea, dar credeti-ma, alta solutie nu am
-
nu fug de o discutie cu el, dar nu pot sa incep din senin sa ii zic "vreau sa ne despartim". am nevoie sa maport intr-un anume fel ca el sa imi faca reprosuri si sa inceapa o cearta ... e jalnic nu? el ma iubeste dar iubirea mea pentru el s-a stins! o sa-mi zica- ti s-a urat cu binele? nu pot sa-i zic in fata: esti incult, ma plictisesti, nu mai suport iritabilitatea ta...etc
vreau, chiar vreau sa incep desprinderea de el dar imi trebuie un mod de a-l face sa se planga de mine... -
AM UITAT SA SPUN ca eu sunt Varsatoare, loa inceput nu mi-a pasat de incompatibilitatea zodiilor, dar acum cand vad ca nu avem mai nimic in comun, ca nu pot sa-l atrag spre preocuparile mele, macar din toleranta fata de mine, ca nu avem subiecte de discutie, comunicam si foarte greu... el "se ataca" din nimicuri, de ex cand spun ceva nevinovat despre fam. lui sare" cand m-am luat eu de familia ta?"
are si o mama posesiva care se agata de copilul ei... si zau ca nu-mi doresc o astfel de soacra...