capricorn
-
0 0buna ce parere aveti de barbatul capricorn?eu sant zodia leu,sotul meu capricorn
-
buna,iti pot spune ca barbatii capricorni sunt cei mai fideli,cei mai muncitori si cei mai familisti.Cu un capricorn nu duci grija zilei de maine.O spun din experienta.Sotul meu este capricorn si in trei ani de la casnicie a realizat ce nu au realizat altii in 10 ani.Sunt reci in aparente,dar in realitate si in adncul sufletului lor sunt niste copii.Visatori,romantici,insa tu trebuie sa-l faci sa-si deschida sufletul.Te salut
-
am auzit si eu numai lucruri bune despre capricorni insa atunci cand m-am confruntat cu unul in carne si oase a fost peste puterile mele de intelegere de ce este asa de interiorizat , la un moment dat mi se parea infantil , spre sfarsitul relatiei chiar a demonstrat-o din plin
, dar mai mult decat sigur ca nu eram eu potrivita sau el pentru mine
nu neaparat ca sunt intr-o zodie de foc cu care se pare ca nu prea se impaca
-
da, asa este, fidelitatea barbatilor-capricorn este o legenda care se bazeaza, cred, pe puterea lor de disimulare si de interiorizare.
Am zis "disimulare"? Mda... este un eufemism de lux in acest caz - de fapt, e vorba despre un talent innascut de a minti privindu-si interlocutorul in ochi, si cu mana pe inima. -
mai nu am nimic cu zodia , numai ca
chestiile cu siguranta , increderea , sinceritatea sunt dorite , ravnite de toti oamenii .......
ce am mai constatat eu la barbatii capricorn , acestia au o slabiciune numai de ei stiuta , numai ca in momentul in care se nimereste poate ca nu da nimic de inteles si nu o spune in gura mare
acea persoana poate face ce vrea din ei !! ce vroiam sa spun ? ca in cazul lor faza asta e garantata 100 % , ca la urma urmei toti avem slabiciuni
da nici nu stiu de ce insist acum cu zodiile ca oricum nu cred in ele , sunt doar niste contatari personale -
Intr-adevar barbatii capricorni sunt fideli, muncitori, sarguinciosi,buni prieteni,te poti baza pe ei.Asta nu inseamna ca nu au si defecte cum ar fi:lenea, superficialitate uneori, incapatanare.Eu sunt capricorn si sotul meu la fel.Ne intelegem foarte bine, dar cateodata ne impungem si unul trebuie salase de la el.
-
Asa este sant foarte interiorizati,rar se exteriorizeaza dar cu rabdare,diplomatie,blandete in momentul cand va capata incredere sant momente cand isi deschide carapacea sufletului.Dar in general nu se plang,nu se exteriorizeaza,sant foarte fideli si atasati casei,si preocuparea lui e sa asigure un trai cat mai bun pentru familie.Sant genul de persoane care nu vorbesc prea mult,si cand vorbesc gandesc de zece ori innainte,calculati,meticulosi,iubesc tot ce inseamna ordine.Nu sant aventurieri,si nu se dau in vant dupa distractii,prefera mai mult timpul liber petrecut alaturi de familie.