capricorn

•  
    • 504 mesaje
    9 Sep 2004, 13:11
    0 0
    buna ce parere aveti de barbatul capricorn?eu sant zodia leu,sotul meu capricorn
  •  
    • 318 mesaje
    13 Sep 2004, 16:24
    0 0
    s-a mai scris despre acest subiect in paginile din urma,acolo gasesti sigur!
  •  
    • 318 mesaje
    13 Sep 2004, 16:26
    0 0
    s-a mai scris despre acest subiect in paginile din urma,acolo gasesti sigur!
  •  
    • 5 mesaje
    15 Sep 2004, 00:06
    1 0
    buna,iti pot spune ca barbatii capricorni sunt cei mai fideli,cei mai muncitori si cei mai familisti.Cu un capricorn nu duci grija zilei de maine.O spun din experienta.Sotul meu este capricorn si in trei ani de la casnicie a realizat ce nu au realizat altii in 10 ani.Sunt reci in aparente,dar in realitate si in adncul sufletului lor sunt niste copii.Visatori,romantici,insa tu trebuie sa-l faci sa-si deschida sufletul.Te salut
  •  
    • 5 mesaje
    15 Sep 2004, 00:10
    1 0
    si inca ceva...combinatia asta leu-capricorn nu duce la nimic bun.Sunteti amadoi zodii care vor sa conduca,sa fie ei in primul plan,ceea ce capricornului nu-i place.El vrea sa fie seful
  •  
    • 318 mesaje
    20 Sep 2004, 19:58
    1 0
    asa este,barbatul capricorn munceste foarte mult pt. binele relatiei.face planuri care nu pica si este constant si sincer in afectiune.
  •  
    • 404 mesaje
    22 Sep 2004, 23:46
    1 0
    Capricornii......buni baietzi la casa omului!!!!!
  •  
    • 504 mesaje
    20 Apr 2005, 08:30
    0 0
    asa este nu am ce-i reprosa sotului,e foarte serios,cumpatat si calculat,in relatia noastra eu am fost cea care am lasar garda jos cu toate ca sant destul de orgolioasa dar pentru binele familiei am preferat sa las eu sefia la o parte))))
  •  
    CK
    • 37 mesaje
    20 Apr 2005, 16:34
    0 0
    am si eu o dilema referitor la barbatii capricorn. cum ii faci sa se deschida, sa iasa din carapace? cum le castigi increderea?
  •  
    • 247 mesaje
    20 Apr 2005, 18:54
    0 0
    am auzit si eu numai lucruri bune despre capricorni insa atunci cand m-am confruntat cu unul in carne si oase a fost peste puterile mele de intelegere de ce este asa de interiorizat , la un moment dat mi se parea infantil , spre sfarsitul relatiei chiar a demonstrat-o din plin , dar mai mult decat sigur ca nu eram eu potrivita sau el pentru mine nu neaparat ca sunt intr-o zodie de foc cu care se pare ca nu prea se impaca
  •  
    • 247 mesaje
    20 Apr 2005, 18:57
    0 0
    si asta cu barbatii capricorn sunt cei mai fideli e relativa , numai eu in familie am doua specimene , super ca oameni dar carora le place sa aiba cat mai multe prietene , daca se poate in acelasi timp
  •  
    • 9835 mesaje
    20 Apr 2005, 19:41
    1 0
    da, asa este, fidelitatea barbatilor-capricorn este o legenda care se bazeaza, cred, pe puterea lor de disimulare si de interiorizare.
    Am zis "disimulare"? Mda... este un eufemism de lux in acest caz - de fapt, e vorba despre un talent innascut de a minti privindu-si interlocutorul in ochi, si cu mana pe inima.
  •  
    CK
    • 37 mesaje
    21 Apr 2005, 15:33
    0 0
    oare sunt chiar asa de falsi? eu am in casa 2. de altfel cei mai importanti oameni din viata mea: fratele meu pe care il cresc si logodnicul meu. desi cu mult tact si mult bunavointa din partea mea, uneori mi-e greu sa ghicesc ce gandesc si ce simt cu adevarat.
  •  
    • 318 mesaje
    21 Apr 2005, 22:09
    0 0
    Barbatul capricorn are nevoie de o siguranta,trebuie sa i-o descoperi tu si increderea i-o poti castiga prin fapte si nu prin vorbe.Apreciaza mult sinceritatea!
  •  
    • 247 mesaje
    22 Apr 2005, 12:38
    0 0
    mai nu am nimic cu zodia , numai ca chestiile cu siguranta , increderea , sinceritatea sunt dorite , ravnite de toti oamenii .......
    ce am mai constatat eu la barbatii capricorn , acestia au o slabiciune numai de ei stiuta , numai ca in momentul in care se nimereste poate ca nu da nimic de inteles si nu o spune in gura mare acea persoana poate face ce vrea din ei !! ce vroiam sa spun ? ca in cazul lor faza asta e garantata 100 % , ca la urma urmei toti avem slabiciuni
    da nici nu stiu de ce insist acum cu zodiile ca oricum nu cred in ele , sunt doar niste contatari personale
  •  
    • 1070 mesaje
    22 Apr 2005, 21:21
    0 0
    Intr-adevar barbatii capricorni sunt fideli, muncitori, sarguinciosi,buni prieteni,te poti baza pe ei.Asta nu inseamna ca nu au si defecte cum ar fi:lenea, superficialitate uneori, incapatanare.Eu sunt capricorn si sotul meu la fel.Ne intelegem foarte bine, dar cateodata ne impungem si unul trebuie salase de la el.
  •  
    • 1070 mesaje
    22 Apr 2005, 21:23
    0 0
    intr-adevar asa sunt.Eu sunt capricorn si sotul meu la fe. Ne intelegem foarte bine.
  •  
    • 1070 mesaje
    22 Apr 2005, 21:32
    0 0
    asa este.au dreptate. barbatii capricorn sunt fideli, ambitiosi, dar au si defecte: lenea, superficialitatea uneori si incapatanarea.
  •  
    • 9835 mesaje
    23 Apr 2005, 14:08
    0 0

Te cred!

Ca dovada ca te-ai incapatanat sa postezi de 3 ori cam acelasi text, crezand ca mesajele celelalte nu au aparut - dar ai scris mai putin si cu mai putin avant...

Superba demonstratie de capricornism! Sotul meu (capricorn si el) ar fi facut exact la fel.
  •  
    • 504 mesaje
    24 Apr 2005, 11:56
    0 0
    Asa este sant foarte interiorizati,rar se exteriorizeaza dar cu rabdare,diplomatie,blandete in momentul cand va capata incredere sant momente cand isi deschide carapacea sufletului.Dar in general nu se plang,nu se exteriorizeaza,sant foarte fideli si atasati casei,si preocuparea lui e sa asigure un trai cat mai bun pentru familie.Sant genul de persoane care nu vorbesc prea mult,si cand vorbesc gandesc de zece ori innainte,calculati,meticulosi,iubesc tot ce inseamna ordine.Nu sant aventurieri,si nu se dau in vant dupa distractii,prefera mai mult timpul liber petrecut alaturi de familie.