IMPRESII DESPRE CARTILE LUI LAZAREV
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
28 Mar 2010, 17:140 0As dori sa aflu cateva pareri de la persoanele care au citit cartile scrise de Lazarev.Pareri pro,contra..nu conteaza.Si daca cineva a reusit sa isi schimbe viata urmand sfaturile date de el in carti.Multumesc anticipat celor care raspund.
-
31 Mar 2010, 14:19Diana, nu e vorba ca-ti schimbi viata dupa ce citesti cartile lui Lazarev, eu cred ca trebuie mai mult de atat si conteaza sa ai cunostinte in acest domeniu ca sa le intelegi si sa schimbi ceva in viata ta.
-
31 Mar 2010, 15:44Multumesc de raspuns.Foarte putina lume il cunoaste(prin intermediul cartilor).Mie personal,imi place cum scrie,si incerc sa aplic in viata mea..desi e uneori foarte greu...
-
7 Apr 2010, 23:12Eu acum caut raspunsuri si am citit cauzele imbolnavirilor.Pe partea asta sunt de acord cu cauzele insirate de el.Eu vad ca acele cauze intradevar sa afecteze sanatatea unui om.Intradevar trebuie sa creezi in parapsihologie, in campuri energetice ca sa dai crezare la cele scrise.
In ziua de azi greu reusesti sa iubesti si aproapele si dusmanul,greu este sa nu te infurii si sa fii calm.
Acum incerc sa il citesc sa imi descopar mai multe si sa gasesc raspunsuri. -
23 Apr 2010, 13:34Acum cativa ani am incercat sa il citesc si l-am abandonat imediat,acum sunt cartile care consider ca vreau sa le citesc si sa i-au mai multe invataturi.
-
24 Apr 2010, 12:49Cand am intrat eu prima data pe forum era o discutie tare interesanta despre cartile lui Lazarev. O sa dezgrop topicul sa cititi acolo mai multe.
Înapoi la: Forum » Astrologie