ce inseamna daca te visezi mireasa?

•  
    • 6 mesaje
    26 Aug 2004, 20:32
    0 0
    buna fetelor. poate cineva sa ma ajute? m-am visat mireasa si cineva mi-a zis ca inseamna ori boala ori moarte si eu m-am speriat bineinteles. nu am eu prea mare incredere in vorbele acelei persoane ,dar sa intamplat sa aiba dreptate de multe ori cu alte persoane ,chiar si cu mine o data in explicarea unui vis. nu stiu ce sa mai cred, nu sunt foarte superstitioasa dar ma cam pus pe ganduri visul asta care am uitat sa va zic se tot repeta,nu in fiecare seara, dar periodic. va rog sa imi ziceti si mie daca stiti ce simbol are mireasa in vis. va multumesc anticipat
  •  
    • 1620 mesaje
    27 Aug 2004, 09:40
    0 0
    Nu te mai speria! Suntem suficient de evoluati ca sa nu mai credem in nebunii din astea. Si suntem unici. Daca ne visam toate mirese nu inseamna ca ni se intampla tuturor nenorociri.
    Cred ca pur si simplu vrei sa fii mireasa. Si e si normal...
  •  
    • 48 mesaje
    27 Aug 2004, 12:56
    2 1
    blondutza,la noi se zice ca daca te visezi mireasa o sa ramii insarcinata,nici decum boala sau mai stiu eu ce........bafta multa si incredere in tine NU IN BABE
  •  
    • 6 mesaje
    27 Aug 2004, 13:59
    0 0
    multumesc mult fetelor! m-am linistit, nu prea credeam eu in prostii din astea dar de acuma nici nu o "le mai bag in seama". va pup
  •  
    • 218 mesaje
    27 Aug 2004, 14:53
    0 0
    Nu ai motive de ingrijorare... Dar e interesant in legatura cu visul ce stare aveai acolo, daca era o atmosfera luminoasa sau intunecata, daca tu erai calma sau te agitai... Asta ca sa-ti sondezi inconstientul, nicidecum sa vezi in orice visezi o prezicere.
  •  
    • 218 mesaje
    27 Aug 2004, 14:54
    0 0
    Nu ai motive de ingrijorare... Dar e interesant in legatura cu visul ce stare aveai acolo, daca era o atmosfera luminoasa sau intunecata, daca tu erai calma sau te agitai... Asta ca sa-ti sondezi inconstientul, nicidecum ca sa vezi in orice visezi o prezicere.
  •  
    • 218 mesaje
    27 Aug 2004, 14:55
    0 0
    Nu ai motive de ingrijorare... Dar e interesant in legatura cu visul ce stare aveai acolo, daca era o atmosfera luminoasa sau intunecata, daca tu erai calma sau te agitai... Asta ca sa-ti sondezi inconstientul, nicidecum ca sa vezi in orice visezi o prezicere.
  •  
    • 218 mesaje
    27 Aug 2004, 14:58
    0 0
  •  
    • 131 mesaje
    2 Sep 2004, 00:36
    0 0
    eu m-am visat mireasa de o groaza de ori pana acum, prima data la 8-9 anishori.S-au gasit si atunci o groaza de persoane "bine informate si cu frica lui Dumnezeu" care mi-au zis acelasi lucu, k o sa mor tanara(ma visasem mireasa-copil)samd. Daca ar fi sa ne luam dupa "semne" cat de simplu de inteles ar fi moartea
  •  
    • 575 mesaje
    2 Sep 2004, 11:51
    0 0
    Inseamna ca vrei sa te mariti .