Balanta-Varsator?

•  
    • 200 mesaje
    26 Aug 2004, 16:27
    0 0
    Eu-balanta, el-varsator:

Varsator-Balanta
    Relatie si casnicie ideale. Ambii iubesc societatea, luxul, arta, petrecerile mondene. Mari complementaritati si o intelegere pe plan fizic perfecta. Uneori insa varsatorul simte nevoia de a fi singur, iar balanta trebuie sa inteleaga acest lucru. Ambii sunt intelectuali si stralucitori in anturajele lor. Aceasta este combinatia perfecta.

Asta zice horoscopul. Experienta voastra ce zice? Pot sa sper?
  •  
    • 48 mesaje
    28 Aug 2004, 16:50
    0 0
    intra si tu pe site-ul asta si o sa afli precis
    www.acvaria.ro
  •  
    • 3 mesaje
    29 Aug 2004, 13:02
    0 0
    eu sunt balanta iar prietenul meu e varsator si sunt....FOARTE fericita este primul cu care ma inteleg aproape perfect si chiar incepe sa imi fie frica deoarece s-ar putea sa ma atasez prea tare de el (dc nu am facut-o deja) si nu pot sa imi inchipui un singur motiv pt care nu as mai fi cu el...e grav nu suntem impreuna de f mult timp (in ianuarie facem un an)dar din primul moment in care l-am intalnit simteam ca ne cunoastem de o viata. tie cum iti mai merge cu prietenul tau? aaa si inca ceva: nu pune prea mare accent pe zodii pt ca personal cunosc multe exceptii...e adevarat totusi ca de cele mai multe ori se intampla ca chestia cu compatibilitatile sa fie "pe bune". dar uite de ex cele mai bune prietene ale mele sunt rac, capricorn si pesti si din cate stiu nu sunt chiar zodiile compatibile perfect cu balanta
  •  
    • 200 mesaje
    30 Aug 2004, 09:55
    0 0
    Noi suntem de foarte putin impreuna, dar ai dreptate: sunt efectiv socata de cat de bine imi e! Simt ca ne cunoastem de o viata, chiar am discutat si mi-a spus ca nici lui nu-i vine sa creada, ne-am intalnit intr-un moment in care nici unul din noi nu cauta si nu astepta o relatie si ..pur si simplu a fost o scanteie. Din fericire nu doar atat..
  •  
    • 318 mesaje
    2 Sep 2004, 18:19
    0 0
    Sunt perfect compatibile si teoretic si practic!
    Silvia Dumitrescus i cu sotul ei sunt la fel(ea-balanta,el -varsator).
    E o relatie care are sanse 100%!