vraji
-
0 0Fetelor, voi credeti ca vi se pot lua barbatii cu ajutorul vrajilor?MI s-a intamplat ca prietenul meu sa se schimbe radical pt o alta fata pe care a cunoscut-o de o luna.Mi se pare o schimbare prea brusca si o prietena mi-a spus ca ar exista si aceasta posibilitate.Astept pareri si sfaturi.Multumesc.
-
exista vraji care daca nu ma insel sunt facute cu corpul astral.
evident cei ce le fac folosesc alt limbaj pe care eu una nu il cunosc.
dar pentru orice vraja exista remediu Credinta In Dumnezeu si eventual niste slujbe la biserica.
pt cine nu crede sa asculte cu atentie slujba de inmormintare si acolo preotul spune printre altele ca persoana x sa fie dezlegata de blesteme,vraji..etc... -
Asta este problema: nu pot ajunge la el -ea ii tine telefonul, s-a mutat la el, este tot timpul cu el, ii poate verifica mail-ul si lui parca ii este frica sa vb cu mine.Este o situatie f ciudata -niciodata nu am crezut ca persoana pe care am cunoscut-o poate ajunge atat de oarba.Este incredibil si nu stiu ce sa fac.
-
Draga mihaela,sunt sigura ca i s-a facut farmece si nu cu un mort ci pe un obiect de al lui. nu vreau sa te sperii dar biserica nu te ajuta in situatia asta si nici sa nu te surprinzi vreodata daca nu te mai cunoaste sau daca nu mai stie cum il cheama .magia neagra poate sa o ajute sa faca ce vrea din el mai ales ca acum este langa el. poate sa scape de ea acum cat mai are timp tot prin magie,si cu dragostea ta pot sa iti dau detalii daca vrei tu.te pup.
-
deci exista persoane

si eu credeam ca iubitul e cuprins de vraji incet incet am aflat ca era bagat in alte chestii mai rele decat vrajile
descoperise drogul si purtarea lui era dupa isi luase sau nu isi luase desertul pe ziua aceea
de aceea multe rele a facut si putine sunt persoanele care l-au ajutat sa revina la cel care este in ziua de azi
intre timp s-a lasat de drog ... normal dovada va fi in timp. el s-a trezit si-a dat seama ca a gresit,inca nu realizeaza cat dar pas cu pas nu ?
deci... totul e sa crezi in Cel de Sus, sa iubesti mult, sa ai incredere in ceea ce simti par vorbe goale dar eu m-am rugat din toata inima ca el sa isi revina, sa isi vada de viata si acum pare sa se indrepte
deci.. cautati sa aflati caci de multe ori adevarul e mult mai greu de aflat, e mult mai simplu sa dai vina pe .. vraji( si eu aveam motive mama tipului, matusi , cunostinte ... sunt tigani)