barbatul capricorn-sublim sau deziluzie

•  
    • 6 mesaje
    20 Aug 2004, 16:20
    0 0
    Am fost casatorita 6 ani cu un capricorn
    si-am trait ca in rai,numai ca...in trei luni m-a parasit la dorinta mamei lui.cred ca la 30 de ani mai avea cordon ombilical
  •  
    • 318 mesaje
    20 Aug 2004, 18:31
    0 0
    Destul de trist ce spui,nu prea vad eu un barbat capricorn sa fie asa mamos,poate doar daca are un puternic ascendent in rac sau stiu eu....

Oricum,nu prea pare veridic,in tot acest timp mama lui era de acord cu relatia voastra?

Cred ca era berbec,stiu ca mamele berbec se implica in problemele copilului mai mult decat ar trebui...oricum....motivul nu cred ca a fost numai asta...mai scrie daca vrei,poate lamurim!
  •  
    • 9835 mesaje
    20 Aug 2004, 19:18
    0 0
    A, da, sigur!

Sotul meu, Capricorn.
    Soacra-mea, Berbeaca.
    Cordon ombilical, cordon ombilical.

Cat timp soacra-mea ma vrea, sunt linistita. Daca o sa ma cert vreodata cu ea, cred ca o sa-mi puna amandoi cordonul ombilical de gat.
  •  
    • 504 mesaje
    24 Aug 2004, 08:18
    0 0
    Buna,sotul meu este capricorn eu sant leoaica,la capitolul mamos sotul meu nu pot spune ca este dar in ceea ce il priveste relatia de familie cu copii este foarte iubitor si grijuliu,asteptam primul nostru bebe in curand.Are o personalitate puternica,si eu de altfel dar ne intelegem bine,bineinteles am invatat sa mai las si eu putin din orgoliul meu.Dar este un om in care te poti baza,foarte calculat,calitate care mie imi cam lipseste eu avand tendinta de a fi mai cheltuitoare,dar gasim mereu calea de mijloc.Pupici
  •  
    • 6 mesaje
    24 Aug 2004, 11:36
    0 0
    Da ai dreptate mai era ceva.El avea un copil din alta casatorie,si nu mai vroia altul.Nu a stiut cum sa spuna,eu am ramas gravida,el era trist,ne certam,mama lui s-a mutat la noi..s-a stricat tot.

Am pierdut copilul la 8luni a fost o experienta traumatizanta pe care nu o pot uita pe deplin asa cum mi-as dori

multumesc pt.raspunsuri
  •  
    • 1101 mesaje
    24 Aug 2004, 11:59
    0 0
    carmen imi pare ff rau de necazurile care au intrat in viata ta!
    Dar dupa ploaie intotdeauna iese soarele...
    sunt ferm convinsa ca daca ridici capul sus si nu mai privesti in urma viata iti va zambi frumos, poate chiar sub forma unei noi iubiri, care sa te vrea doar pe tine si pe copii ce ii veti face impreuna!