GARANTAREA CONFIDENTIALITATII
-
0 0Eu, Eva DubiousPoem, doresc sa mi se garanteze confidentialitatea tuturor mesajelor postate pe forumul Eva.ro si, de asemenea, vreau sa am garantia ca datele mele furnizate la inscriere sunt confidentiale si ca nici un cuvant din cele spuse pe acest forum nu va fi folosit in scopuri publicitare sau de orice alta natura! V-as ruga sa luati in considerare si cererea mea de a face un formular de inscriere in care sa se stipuleze clar garantarea confidentialitatii, iar pentru cei inscrisi deja, sa se gaseasca o modalitate prin care sa se faca acest lucru. Este dreptul tuturor membrelor acestui forum sa ceara garantarea confidentialitatii iar daca acest drept nu ni se acorda, nu mai putem fi de acord cu titlul de membru al acestui forum, acest subiect constituind totodata - la nevoie - si temei legal de actionare in justitie.
Rog Evele care sunt de acord cu cele scrise mai sus, sa subscrie.
Va multumesc anticipat !!! -
Nu vad ce legatura are acest mesaj cu rubrica de astrologie......dar, ma rog, oricum este "brambureala" in toate rubricile acestui site....cu un inceput "de buna intentie" transformat intr-un final a la "catavencu" ..."barfa de strada"....."matrimoniale"....cu vulgaritati la toate nivelurile.
Nici mesajul meu nu are nici o legatura cu aceasta rubrica - mea culpa -
A fost odata ca niciodata un strutz. Care a stat cu capul in nisip pe tot parcursul unei furtuni napraznice. Cand furtuna a dat semne de istoveala, strutzul a indraznit sa-si ridice capul si, cu nisipul curgand din urechi si privirea incetosata de ultimele pale de vant a scos tipete razboinice. Caci ii era bine cu capul in nisip si acum ii lipseste furtuna.
Toate vietuitoarele se bucurau ca furtuna se sfarseste numai strutzului nu-i convenea. Dumnezeu stie de ce.
Totusi, nu ar trebui ca restul lumii sa se intrebe prea mult de ce, fiindca se stie...in ciuda marimii corpului sau, strutzul are capul mic si cu toate astea, creierul tot lejer ii sta.
Si se mai stie ca pe el nu se poate conta in caz de furtuna; dar acesta are grija sa-si faca auzite strigatele de dupa ... ca sa stie lumea ca, de fapt, prezent a fost tot timpul.
Dupa razboi...multi viteji se-arata.
Eu as prefera ca strutzii sa invete sa convietuiasca cu restul lumii si sa nu mai tanjeasca dupa o furtuna fiindca au fost destule.
E adevarat ca de la inaltimea lor lumea se vede altfel, dar...
Aceasta a fost "Povestea strutzului" (in varianta populara).
Mesajul are legatura cu rubrica "astrologie" fiindca strutzi sunt si in zodiac. Din pacate.