sarpe in vis?
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
19 Aug 2004, 10:130 0Cine poate sa-mi traduca visul meu? Am visat cu multi serpi de dimensiuni mari.Unul dintre ei a vrut sa ma atace dar o persoana necunoscuta a omorat sarpele.Cu toate ca nu am recunoscut persoana din vis ma simteam in siguranta langa ea si nici macar nu-mi puneam intrebarea cine e si de ce m-a scapat de sarpe.Dupa ce a omorat sarpele l-a luat in mana si mi-l tot arata.Cine stie ce poate insemna acest vis sau macar semnificatia sarpelui?
-
19 Aug 2004, 10:50Sarpele cred ca este o persoana sireata si vicleana din viata ta, iar persoana respectiva poate fi cineva din viata ta care te va scapa de rautatea persoanei viclene.Cred ca asta este explicatia.Pupici si ai grija!
-
19 Aug 2004, 13:51din acte stiu eu, serpii sunt dusmanii, persoane prefacute care te inconjuara. dintre toate astea e cineva , o persoana care iti vrea cu tot dinadinsul sa-ti faca rau, dar ca o persoana din umbra te ajuta dezinteresat. ai grija in cinte te increzi.
-
12 Apr 2005, 02:42Sarpele inseamna vraji...reprezinta semnul rau...ai grija dusmanii iti pregatesc ceva rau....mergi la biserica si fi prudenta.Apoi totul se rezolva,dar in acelas timp nu toate visele pot reprezenta o premonitie...uneori sunt doar vise de noapte,deci stai linistita...va fi bine!
Înapoi la: Forum » Astrologie