Cei mai ( in ) fideli barbati ?
-
0 0Dupa experientele voastre si nu numai,care vi se par cei mai fideli barbati si care sunt cei mai usuratici?
Dupa experientele mele consider ca cei mai fideli barbati sunt capricornii,nu cred ca toti.
Cei mai infideli am vazut ca sunt gemenii,sagetatorii,leii si scorpionii.
Cred ca lista ar putea continua la cei din urma,mai ales ca depinde si ce ascendent au,nu?
Eu sunt curioasa ce concluzii aveti voi,hai ca astept sa vad!
Pupici! -
Buna,
Imi pare rau ca trebuie sa contrazic pe doua eve, referitor la capricorni, eu am unul in familie este vorba de tatal meu care a inselat-o pe mama pana am zis eu ajunge. Bineinteles ca au divortat el a ramas cu curvar notoriu, duminica a facut nunta la 70 de ani. Dar mai sunt si exceptii, nu? -
Asa e Alina25, te sustin.
Eu de exemplu stiu in zodia fecioara baieti super, fideli, familisti (chiar tatal meu e fecioara si e un model de sot) si pe de alta parte, cunosc tot in zodia aceasta cativa care sunt infideli pana la nesimtire.
Si as putea da exemple din majoritatea zodiilor in acest sens... -
Mda...uite cum au ajuns gemenii in topul celor mai infideli!
Faza e ca eu am avut si prieten si amic in gemeni si am vazut cum face...acum e cu tine,peste cateva ore iese cu alta..
Racul
este infidel numai atunci cand sta cu cineva doar asa,de dragul de a avea si el o relatie.
De asemenea stiu foarte multi scorpioni care inseala ca si cum ar bea apa,pardon...vin!
Mai astept sa vad ce concluzii ati mai tras!