Eu - varsatoare / el -peste

•  
    • 25 mesaje
    12 Aug 2004, 16:21
    0 0
    Sunt la inceputul unei noi relatii si incerc sa-l cunosc cat mai bine cu putinta. Deocamdata tatonez terenul.
    Voi ce ziceti, e posibila o relatie intre EL - PESTE / EU - VARSATOARE ?
  •  
    • 318 mesaje
    12 Aug 2004, 21:04
    0 0
    In general barbatii pesti se inteleg bine cu toate zodiile tocmai pentru ca sunt foarte intuitivi la cerintele ei.
    Poate merge la inceput dar pestii cauta oarecum si stabilitate,daca vor ceva serios iar varsatoarele ,cel putin din ce am vazut pana acu,nu sunt tocmai stabile(in sensul sa fie fidele 100% cum e femeia taur de ex.)ele mai au o groaza de prieteni....acum depinde ce fel de relatie vrei cu el!
  •  
    • 1946 mesaje
    13 Aug 2004, 09:57
    0 0
    bey, eu sunt varsatoare si sunt fidela de 13 ani! incetati cu prostiile, da?
    elena, iti recoman site-ul www.121.ro.
  •  
    • 25 mesaje
    13 Aug 2004, 10:20
    0 0
    Mersi de recomandare.
    Eu in general sunt stabila intr-o relatie, Doamne fereste, sa nu credeti cumva ca trec de la o relatie la alta cum mi-as schimba hainele!
    Problema e ca eu sunt o fire foarte deschisa, optimista, imi place sa fiu inconjurata in permanenta de oameni, iar el ca peste mi se pare putin introvertit.
    Poate ca suntem la inceput si de-asta e un pic mai tacut.
    Impresia mea ca ca parca-mi "aluneca" printre degete.
    Poate mai imi spuneti si mie cate ceva despre pesti cele care stiti.
    Mersi anticipat.
  •  
    • 37 mesaje
    13 Aug 2004, 22:20
    0 0
    Eeeee,relatie minunata!
    Ti-o spun din experienta.Am 29 ani impreuna cu sotul meu care-i peste iar eu varsatoare.Daca iubeste sa sti ca iubeste pt. o viata intreaga.Ii place distractia cu toate ca nu se manifesta "zgomotos" ca noi varsatoarele,se antreneaza la treburile casnice, este darnic, are multe calitati;e adevarat ca tine si de femeia de linga el.Avind in vedere ca esti varsatoare nu ma indoiesc ca te descurci.Am constatat ca le plac femeile "surpriza";nu trebuie sa te citeasca ca pe o carte.Sa-l surprinzi mereu cu ceva nou (dar placut).Ofera bani cu generozitate ca sa te vada frumoasa,plimbata, sa te faca sa te simti bine.Sint multe de spus.Dar ai grija:tu conduci.
    Bafta!
  •  
    • 318 mesaje
    15 Aug 2004, 19:09
    0 0
    Eu nu am spus decat ce am vazut pana acum din toate varsatoarele pe care le-am cunoscut...asa ca nu va suparati,ok?
    Si daca sunt si cazuri in care totul merge super ok inseamna ca pe undeva pe acolo niste planete s-au potrivit numa`bine ca voi sa fiti impreuna!
  •  
    • 37 mesaje
    17 Aug 2004, 12:37
    0 0
    aaliah,cite femei fidele 100% ai intilnit?
    Daca te iei dupa spusele lor...dar realitatea este alta, vrem sau nu sa recunoastem.
  •  
    • 1946 mesaje
    17 Aug 2004, 15:00
    0 0
    mericalin, insinuezi cumva ca sunt mincinoasa? ne cunoastem si eu nu stiu?
    poate ca TU nu esti in stare sa fi 100% fidela, altele insa pot.
    si te rog foarte mult sa fi mai atenta cu afirmatiile, ok?
  •  
    • 37 mesaje
    18 Aug 2004, 09:42
    0 0
    Ma, ma lasi cu copilariile?
    Esti cam tivnoasa ptr. nimic. Aici se discuta la general Daca vrei s-o iei la propriu nu-i traba mea. Mai ai multe de vazut si de invatat.Daca te simti ofensata din niste concluzii,pe care altele din noi l-au tras in urma multori ani, lasa-ne.
    Oricum eu n-am de ce sa ma supar pe tine. Timpul te face sa intelegi unele lucruri si sa devii mai intelept.
  •  
    • 1946 mesaje
    18 Aug 2004, 10:34
    0 0
    Zau?
  •  
    • 37 mesaje
    18 Aug 2004, 11:30
    0 0
    Pe bune
  •  
    • 1946 mesaje