preot IUSTIN PARVU
-
4 0este un preot cu mult har, e batran si fata de inger. eu am fost anul trecut si tot ce mia spus s-a adeverit. face rugaciuni si are foarte multa credinta. se sta foarte mult la rand dar merita. eu am stat de la 7 dimineata si abia seara la 6 am intrat la el.nu are tarife, dai cat poti. va pot lasa o adresa si un nr. de telefon daca sunteti interesate.
tel : 0233 - 257.003
sat : POIANA TEIULUI
jud. NEAMT -
Da, exista un asemenea preot in Moldova, il cheama Bartolomeu. Nu stiu exact daca mai traieste...au trecut vreo 20 ani de atunci, undeva in Drumuri Noi.
Trebuie sa-ti spun 1 singur lucru, pe mine m-a socat acum 20 de ani, din 100 de persoane care eram la usa am ramas jumate. Ne-a triat si pe unii i-a trimis acasa. Preotul este cu adevarat clar vazator. A intors de la usa femei care pareau smerite si credincioase si le-a spus sa plece, la el in casa nu au ce cauta, ca nu sunt cinstite si curate pe cat le arata hainele. Iti vede sufletul si credinta, iti vede gandurile cu care te duci acolo...a fost o experinta pe care nu o voi uita vreodata. Eu l-am sunat la telefon din alt oras si l-am intrebat cand pot sa ma duc la el (o amica de-a mea sunase cu o zi inainte si i-a spus ca problema ei poate astepta...asa ca, i-a spus peste 6 luni, desi femeia aia nu-i spusese absolut nimic de problema ei), eu nu i-am spus absolut nimic si m-a programat...in 2 zile. WOW...socant, dar am ajuns la el si m-a primit...mi-a spus lucuri care m-au zguduit. Unul din ele a fost ca viata si destinul fratelui meu depind de mine si numai eu pot sa-l conving, in caz contrar va muri tanar...trebuia sa ajung cu el la o manastire in Moldova ca un anume preot acolo sa-i citeasca, dar fratele meu nu era credincios, si nu am reusit sa-l conving vreodata.
Mi-am pierdut fratele 2 ani mai tarziu intr-o moarte tragica....
Personal nu cred ca mai am putere sa ajung vreodata, ma sperie prezicerile lui.
Daca esti cu adevarat curata sufleteste si trupeste merita incercat, te va primi, daca nu nici sa nu indraznesti sa i te duci la usa, te face de rusine in fata multimii.
Nr parintelui 0727558408