relatia eu: capricorn el: balanta ???
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
9 Aug 2004, 15:210 0Ce parere aveti? Din experienta proprie sau de pe unde ati mai citit voi ..Astept reaspunsurile ...Multumesc mult !! Pupici
-
12 Aug 2004, 20:43Tu esti zodie de pamant,el de aer.diferentele de aici sunt mari,poate daca esti o fire super sociabila si placuta care se adapteaza in orice situatie si-ti place libertatea...va fi ok.
-
13 Aug 2004, 13:18Merci mult...As fii vrut sa stiu mai multe daca ai idee...Ce perspecive sunt ?!..si cam tot ce stii tu ..Mercic
-
14 Aug 2004, 00:06baby k, eu sunt Balanta, sotul meu e Capricorn.
Diferentele sunt destul de mari. Cand eu am chef de discutii filosofice, el imi spune ca ii e foame sau somn. Cand el are chef de hatza-hatza, mi-e MIE somn.
El pastreaza relatia cu rudele. Mie mi se falfaie... Eu prefer un trai boem, el e ceva mai preocupat de planul material.
Eu nu imi gasesc linistea pana nu rezolv problemele, el amana rezolvarile pana in ultimul moment. Si asa mai departe.
Bey, dar stii ce misto e?
Invatam unul de la altul, ne mai certam, ne impacam... nu ne plictisim! -
15 Aug 2004, 19:05Pai...in general conteaza ascendentul,mai ales daca tu vrei sa stii exact ce perspective sunt intre voi.
Mergi si calculeaza-l ca sa vezi mai clar ce si cum.
Adica sunt sanse mai mari in cazul in care ascendentul tau si cu ascendentul lui sa fie compatibile.
Înapoi la: Forum » Astrologie