RELATIA EL-PESTI@EU-BALANTA
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
9 Aug 2004, 09:030 0sCRIETI-MI CE STITI DESPRE ACEASTA RELATIE.vA MERGE?CONTEAZA ZODIACUL?CICA NU AM AVEA O RELATIE DE DURATA.SA CRED ASTA?PARCA MI-E TEAMA!VOI CE STITI DESPRE ACESTE ZODII..........ASTEPT SI VA PUPY!
-
10 Aug 2004, 09:06Sunt cam pesimista pt ca zodiacele spun ca va fi doar o dragoste furtunoasa si atat!Voi ce stiti despre asta?
Astept pareri!
Pupy! -
12 Aug 2004, 20:58Eu stiu cateva cupluri in aceasta combinatie de zodii si pot spune ca au destul in comun,acum depinde daca balanta va fi receptiva la sentimentele pestelui.Ii leaga multe iar daca au in comun cateva domenii eu cred ca va merge!
-
13 Aug 2004, 23:51Alina, e jale mare... serios... Eu sunt Balanta. ABSOLUT TOATE personale din zodia Pestilor cu care am avut de-a face (inclusiv tata) m-au dezamagit cumplit.
O fi si din cauza ca eu am Marte in Pesti.
Aaliah, care-i problema cu sentimentele Pestilor???? AUD???? Sunt mai importante decat ale altora, sau cum vine treaba asta??? -
15 Aug 2004, 19:23Ce vroiam eu sa spun e ca pestii sunt introvertiti,nu ca balantele care sunt mai deschise si-si exprima sentimentele mai usor....draga donna_imobile.
Oricum,cred ca cel mai bine e sa mergi sa-ti calculezi ascendentul si vezi ce si cum sau mergi pe un site specializat si vezi exact ce spune teoria.
www.astro.com iti face o mica descriere,pe gratis,a compatibilitatii voastre,totul e sa stii data exacta si ora nasterii. -
16 Aug 2004, 21:38Introvertiti pe dracu'. Tac ce tac, si pe urma iti trantesc cate o magarie atat de grandioasa, incat se alege praful de toata relatia. Asta nu mai e introvertire, e diabolism curat.
Sa ma scuze Evele-Pestoaice pe care inca nu le-am cunoscut. Or mai fi si femei normale la cap printre ele...
Înapoi la: Forum » Astrologie