Din 9 in 9 ani...

•  
    • 121 mesaje
    10 Mar 2010, 20:39
    0 0
    Buna seara!
    Am inteles (de la un astrolog) ca din 9 in 9 ani se schimba cate un ciclu-o perioada a vietii. Adica o data la 9 ani exista o turnura importanta in existenta fiecaruia dintre noi.
    E adevarat? Care e parerea voastra?

Va pun aceasta intrebare pt ca simt asta in acest an. Fix acum 9 ani am avut o turnura de genul celei din acest an.....E foarte ciudat sentimentul acesta.....
  •  
    • 432 mesaje
    11 Mar 2010, 10:04
    0 0
    sa stii ca analizand evolutia lucrurilor, si la mine este cam la fel..Acum 9 ani mi-am gasit primul serviciu..primul iubit mai serios...a inceput o noua etapa.

Acum am 27, este pe cale sa ia o alta turnura viata mea...
  •  
    • 2439 mesaje
    11 Mar 2010, 11:38
    0 0
    Ce turnura???
  •  
    • 432 mesaje
    11 Mar 2010, 11:58
    0 0
    Mi-am schimbat jobul pe care l-am avut timp de 9 ani...si am iesit dintr-o relatie de lunga durata.

Eu consider ca este un nou inceput.
  •  
    • 103 mesaje
    11 Mar 2010, 17:09
    0 0
    da, este adevarat. se intampla la toata lumea
  •  
    • 2439 mesaje
    11 Mar 2010, 21:27
    0 0
    Da?
  •  
    • 2191 mesaje
    12 Mar 2010, 03:11
    0 0
    inseamna ca eu nu fac parte din randul lumii
    ralukutza...tu faci?
  •  
    • 104 mesaje
    16 Mar 2010, 14:58
    0 0
    Da, este adevarat!
    Am simtit-o si eu pe pielea mea si inca o mai simt, cred ...
  •  
    • 79 mesaje
    16 Mar 2010, 20:15
    0 0
    E vorba de tranzitul lui Saturn, seniorul karmei si a timpului, o data la 9 ani te verifica daca ti-ai facut lectiile( de viata), te " premiaza" daca te-ai purtat cum trebuie, sau, te pedepseste daca te-ai indepartat de scopul vietii tale...
  •  
    • 2439 mesaje
    17 Mar 2010, 09:30
    0 0
    Si cum stim care este SCOPUL vietii noastre??? :o
  •  
    • 3383 mesaje
    17 Mar 2010, 13:39
    0 0
    monicaciurte, e f interesant ce ai scris si daca te pricepi, mi-ai putea da si mie cateva detalii?
    Eu am Saturn in Sagetator si in casa I. Ce inseamna asta si ce trebuie sa invat, dar mai ales, cum?
  •  
    • 79 mesaje
    18 Mar 2010, 08:11
    0 0
    Saturn în Sagetator, atunci când este bine aspectat, da o fire caritabila, filantropica si o dorinta de a ajuta omenirea sa se înalte din ea însasi sub legi drepte si sub o independenta hotarât religioasa. ÃŽmbina toate virtutile saturniene binevoitorului spirit de aspiratie al lui Jupiter, în asa fel încât subiectul vizeaza sa lucreze pentru binele public pe masura capacitatilor sale si situatiei sale sociale. De aceea este respectat, onorat, cautat pentru functii în care sunt cerute aceste calitati, într-un cerc fie social, fie religios. Dar Saturn afectat în Sagetator, face ca subiectul sa fie fals, cinic, sarcastic, ambitios în a atinge posturi de onoare si de încredere doar în vederea interesului sau; susceptibil de a avea probleme cu justitia si de a suporta mari pierderi.

Aceasta pozitie afecteaza plamânii si ar trebui sa aiba mare grija sa nu raceasca.
  •  
    • 79 mesaje
    18 Mar 2010, 08:16
    0 0
    Saturn în Casa ÃŽntâi, bine aspectata, este un semn de noroc, caci oricare ar fi maniera în care o persoana este handicapata la începutul vietii, un succes ultim îi este asigurat prin rabdare, perseverenta, stapânire de sine gratificata de un Saturn bine plasat. Aceste persoane au o minunata capacitate de lucru; par a nu fi niciodata obosite si nu abandoneaza niciodata o sarcina începuta fara a o termina, în ciuda tuturor obstacolelor întâlnite. Au o încredere nelimitata în ele însele si în abilitatea lor de a îndeplini ceea ce întreprind: de aceea sfârsesc întotdeauna prin a reusi. Dar când Saturn este slab si stresat în Casa ÃŽntâi, face ca subiectul sa fie timid si putin dispus la a-si lua responsabilitati; un subtil, disimulat, banuitor, cu un caracter taciturn, predispus la a cauta singuratatea. Astfel de persoane sunt evitate de toata lumea si destinate suferintei, deceptiilor, amânarilor si tot felul de neplaceri întreaga lor viata. Este de asemenea un indiciu rau pentru sanatate, mai ales în timpul copilariei. Aceasta pozitie prevesteste contuzii la cap, guturai si, daca Scorpionul este la Ascendent, constipatie; în Leu, circulatie proasta; în Rac, digestie proasta; în Balanta, obstructie renala, calculi... si asa mai departe pentru toate celelalte zodii.

Dupa cum intuiesti, acestea sunt interpretari generale, o harta astrala se analizeaza in ansamblu ei, trebuiesc urmarite aspectele pe care le fac planetele intre ele, iar pentru evolutia personala, trebuie sa urmezi calea aratata de Noul Nord...
  •  
    • 3383 mesaje
    18 Mar 2010, 09:05
    0 0
    monica, multumesc mult!
    Am o harta astrala, o astrograma, insa citind diverse site-uri, descoperi ca nu toti astrologii dau exact acelasi inteles.

Nu ma pricep sa descopar cum e cu casele si cu zodiile din acele case, pe unele site-uri am citit ca, de ex, casa 1 corespunde zodiei berbec, insa la mine apare Sagetator si eram cam nedumerita!
    Descendentul meu e in Gemeni(daca bine vad eu pe harta) si mi s-a mai scris ca MC e in Fecioara, Nodul Nord in Taur si in casa a VI-a, iar Nodul sud in Scoprion si in casa a XII-a.
  •  
    • 79 mesaje
    18 Mar 2010, 18:36
    0 0
    mariuca_25, ai PM.
  •  
    • 79 mesaje
    22 Mar 2010, 08:12
    0 0
  •  
    • 1336 mesaje
    22 Mar 2010, 10:04
    0 0
    monica,ti-am trimis un MP.sper sa nu te superi.
  •  
    • 58 mesaje
    22 Mar 2010, 10:55
    0 0
    Buna..Ti-am lasat si eu un MP

Daca poti, sa imi zici si mie.

Multumesc din suflet.
  •  
    • 14 mesaje
    23 Mar 2010, 08:51
    0 0
    Eu mi-am cunoscut sotul la 27 de ani,la 36 am facut un copil...Si eu stiam acelasi lucru despre cei 9 ani,probabil ca e corect!