Un vis f ciudat....
-
0 0Acum vreo 2-3 saptamani a murit o matusa de-a mamei mele si i-a lasat prin testament apartamentul acesteia....Ei bine, saptamana trecuta eu cu mama mea am facut curat in apartament, am aruncat cateva din lucruri dar am si luat acasa cate ceva de acolo...In noaptea cand am adus acele lucruri acasa am avut o senzatie tare ciudata...Ori sunt eu paranoica si imi imaginez tot felul de lucruri, ori de atunci chiar mi se intampla lucruri stranii...
Am visat ca toate cutiile si toate lucrurile luate din acel apartament se spargeau, trosneau si aveam o senzatie cum ca matusei i-ar pare f rau ca am luat acele lucruri de la ea. Cred ca era suparata si parca ii simteam cumva prezenta....
De obicei mie imi e tare frica de lucruri din astea..va rog ajutati-ma si pe mine cu un sfat ceva, ce ar putea sa insemne acel vis ? Cum sa fac sa nu mai imi fie frica?
-
Cred ca tu, constient sau inconstient, te simti vinovata pentru ca ai luat acele lucruri din casa matusii tale.
Sunt lucruri la care matusa ta tinea, erau valoroase pentru ea ?
La urma urmei, ea a lasat apartamentul mamei tale si implicit a lasat si tot ce contine apartamentul. Concluzia logica ar fi ca ea nu are de ce sa se supere pentru ca ati luat acele obiecte. Dimpotriva... -
Presupun ca e vorba de atitudinea ta fata de matusa. Eu, de ex., nu suport lucrurile de la morti, insa cand a murit bunica sotului meu, care mi-a fost tare draga pentru ca a fost un om foarte bun, am primit cu mare drag si fara nici o retinere chiar si obiecte intime ale ei (un inel, un pieptan deosebit, etc...).
-
Multumesc mult fetelor pt raspunsuri!
Ma simt mai bine acum
Intr-adevar ma simteam vinovata ca am luat alea de acolo. Treaba e ca trebuie sa facem curat in acel apartament pt ca se muta cineva acolo si de aceea am luat majoritatea lucrurilor...ce am luat eu nu era asa de valoare: niste ate, ace, foarfeci ..chestii din astea marunte. Dar ma uitam asa cum se duc toate lucrurile pe care ea le-a adunat intr-o viata intreaga, in doar 2-3 zile...Ma simteam f aiurea si cu toate ca nu avea mai nimic valoros, poate ca tinea la fiecare maruntzis in parte...
Acum m-am mai impacat cu ideea, o sa ma duc si la biserica sa ma rog pt ea si sper sa fiu mai linistita. Nu prea am avut-o eu la inima cat traia, pt ca stiti cum sunt batranii..fff cusurgii si nemultumiti. Si astfel ii facea viata mamei mele un stres continuu. Ei bine din cauza asta nu puteam sa o sufar, dar acum nu mai imi amintesc nimic din acea perioada urata, o vb numai de bine...f ciudat...
Mercic..si aveti grija de voi