barbatii taur-greu de prins

•  
    • 122 mesaje
    30 Iul 2004, 12:41
    0 4
    Mi-e tare greu sa inteleg un anume taur...
    Am senzatia ca fuge de mine..si in acelas timp nu ma lasa...
    De aproape un an vorbim,ne vedem foarte rar si vorbim despre ce a mai facut fiecare.Am avut o relatie de care el stia...si cu toate astea tot ma cauta.
    Acum el s-a impacat cu fosta.Si e foarte ciudat ca ma cauta mai mult ca niciodata.Si mi-a zis ca vrea sa faca dragoste cu mine...
    Ce sa inteleg?????
  •  
    • 318 mesaje
    30 Iul 2004, 20:56
    2 1
    Vrea sa faca dragoste cu tine,mai ales daca spui ca s-a impacat cu fost!
    Ii place de tine si nu te lasa pana nu ajungi acolo unde vrea el,ai grija ca pe teritoriul lui are mai multa putere de seductie!
  •  
    • 171 mesaje
    30 Iul 2004, 23:05
    2 0
    Scumpa eu sunt in zodia taur si as putea sa-ti spun ceva de zodia asta,de baietii din zodia asta si asa cum suntem noi,taurii...Un taur face orice pt a ajunge unde isi doreste.Daca te cauta si acum cand e cu fosta inseamna ca nu e multumit de rel cu ea si vrea sa te stie a lui,de asta.Sa nu te implici tu..sa nu te piarda.Un taur accepta multe si trece peste multe sperand ca sunt chestii de moment.Un taur e si ciudat..azi asa..maine altfel.Insa taurii sunt sufletisti..si cunosc f multi si baieti.Chiar daca nu arata..sunt incapatanati..dar apreciaza.Te pup si bafta
  •  
    • 122 mesaje
    31 Iul 2004, 10:58
    2 1
    Fetelor, va multumesc mult )
    Cum credeti ca ar trebui sa ma port eu?
    Sa fiu mai rece,sa-l las pe el sa faca primul pas...sau sa iau eu initiativa?
  •  
    • 171 mesaje
    31 Iul 2004, 15:49
    0 1
    Poate nu e sigur de ceea ce vrei si tu.Cauta-l ..da-i un tel..sau un scurt msg,nu insista ca i se urca la cap.Da-i ceva care sa-l faca sa se aprinda...Te pup si bafta
  •  
    • 172 mesaje
    2 Aug 2004, 16:15
    1 0
    Arri ce mai faci draga mea?Am si eu o intrebare.Cunosc un taur de un an, am fost cu el 3 zile (intr-o excursie)apoi dupa 5 luni iar 2 zile si acum nu stiu ce sa fac...Adevarul e ca ma atrage ff mult si....mi-a zis ceva ce m-a pus pe ganduri.La inceput mi-a zis de o fosta prietena ca a stat cu ea doar sa o cococeasca iar apoi i-a dat liber dupa o luna(in plus nici nu-i placea cum ,,lucra" ).Mi-a zis ca el nu vrea o relatie de lunga durata(nici eu nu vreau) mai mult vrea o partenera de sex...In trecut el a dat numa peste fete prapadite...(materialiste curve...etc nici una de treaba) si este dezamagit ca nu-si gaseste una...de ar sti ca eu sunt asa cum vrea el... mie nu-mi convine daca voi mai fi cu el sa ma tina numa pt sex..sau ma rog intr-un fel. Nu stiu...Sta singur ai lui sunt mai mult plecati.Acuma vin de la el si ma mira faptul ca nu a dat semne cum ca vrea sa facem ceva...ca altadata.Am citit intr-un horoscop ca taurii cu leii nu se inteleg decat in pat...si aici ffff bine.Mi-a mai zis prima data ca vrea o amica cu care poate sa discute orice...sunt de acord insa as vrea ceva mai mult... Ce sa fac?Acuma a zis ca sa ma mai duc la el.Din prima zi cand l-am cunosut a vrut s-o facem.Eu eram virgina si i-am zis...asta in primul rand si apoi, abia il cunoscusem.Apoi a trecut timpul si era s-o facem insa m-am abtinut (eram cu altu,cu prima dragoste si singura pana in prezent).Sunt fff derutata.Tu ce ma sfatuiesti?Cred ca cel mai bine ar fi sa-i spun ca daca vrea sa fie cu mine tre sa astepte putin pana ii dau ceva...da' pt ce sa tot astept il cunosc de mai demult iar viata e scurta... Stii ce? eu am sa incerc...mai prietena, mai nu-stiu-ce...si poate iasa ceva...Cand ma mai duc la el si vrea ceva...parca mi-e si frica...nu am facut-o de mult si poate nu o sa aiba rabdare cu mine...eu sunt incepatoare in domeniul asta si...de prietena lui s-a despartit pt ca nu facea mare lucru...iar eu cum sunt si timida si la inceput...Nu...mai bine nu incerc nimic...Amica si atat.Crede-ma ca nici eu nu stiu...ce vreau....

Astept sfaturi si din partea celorlalte eve.... Va pupic....
  •  
    • 120 mesaje
    2 Aug 2004, 21:33
    0 0
    eu sunt casatorita cu un taur si am iesit cu alti doi tauri......asa s-a intamplat...sa am parte doar de tauri....Ce pot sa spun e ca,atunci cand ii intereseaza cineva,sunt fooooaaarte insistenti....taaaare greu scapi de ei...doar daca considera ca nu au gasit ce cauta sunt rezervati...In rest nu mai scapi de ei...
  •  
    • 171 mesaje
    2 Aug 2004, 23:28
    0 0
    Ce sa fac Geany...stii si tu.Incerc sa-mi revin...dar e greu ca-mi e dor de el si-mi vin toate in minte.Ce sa-ti zic iubita..?asa e,viata e scurta si daca iti doresti incearca ceva cu baiatu asta.Te gand ca nu esti la asteptarile lui si ti-e frica sa nu il dezamagesti.Te-nteleg...Eu zic sa incepi sa vb deschis cu el,poate e dezamagit de celelalte,si sa vada ca esti altfel...sa aibe incredere.Si daca simti..du-te la el.Asa sunt taurii cel putin baietii f directi...glumeste cu el,incearca sa-l asculti sa vada ca te intereseaza probl lui,chiar daca nu arata un taur simte nevoia de atentie mai ales cand e dezamagit.Si un taur e tandru..asa ca n-ai ce pierde..totu vine de la sine.Dar nu te oferi pe tava..putin cate putin.Ai incredere in tine..si o sa fie bine.Te pup si ast vesti
  •  
    • 172 mesaje
    3 Aug 2004, 14:50
    0 0
    Off scumpa...las' ca toate trec.Nu te mai gandi la el...Nu ajung vorbele noastre...stiu ca e greu insa daca incerci sa nu te mai gandesti la el o sa vezi ce repede il vei uita....asa va fi.
    In legatura cu tipul...deocamdata amici vreau sa fim...pt ca i-am trimis un sms aseara (in Cj ploua ff tare si inainte sa ma duc de la el mi-a zis ca tre sa plece in oras.Am inceput sa-mi fac griji pt el) si domnu nici macar un beep nu mi-a dat asa cum i-am cerut sa faca ... cand ajunge acasa.(si-a lasat tel home) Mai demult i-a zis la sora-sa ca nu ma suporta...nu stiu ce sa cred...daca nu m-ar suporta nu m-ar chema la el...sau nu? Probabil nu ma suporta pt ca i-am facut o faza care...in fine ff urata.Insa a trecut ceva vreme de atunci.O sa vb deschis cu el...tare as vrea sa stiu ce inseamna pt el o fata de treaba.
    Asa e viata asta...zicem ca vrem ceva bun,cautam,gasim unu bun insa nu ne place...sau cautam prea departe de noi si acel baiat bun numa nu-l gasim...cel putin mie asa mi s-a intamplat.Asa e si el...nu ma vede. Cu alte cuvinte el nu vede padurea de copaci...vorba aia.Stiu ca-i place de mine si stie ff bine ca nu mi-o pun cu el asa cu una cu doua.I-am demonstrat.Sau poate el numa asta vrea sa-i cedez si apoi pa...ca doar nu ma suporta....e supercomplicat.se poarta sas de fain da' nu ma mai las eu pe mana lor...ca se gandesc doar la ei.
  •  
    • 122 mesaje
    3 Aug 2004, 18:08
    1 0
    I-am dat msg si nu reactioneaza.Ba mai mult,mi se pare ca se retrage.Dupa cateva zile,o saptamana da un semn.
    Nu stiu cum sa ma mai port.Nici in stilul asta,nu pot sa continui.Adica m-am cam saturat sa tot astept...mi-a zis acum vreo 2 sapt ca crede ca nu mai poate sa scape de mine,ca sunt ca raia.Si ca stiu ca o sa se certe cu fata aia.
    Ufff,nu-l inteleg.Vine in miez de noapte la mine,ma suna cand e in fata blocului innebunit sa ma vada si dupa aia nu mai da nici un semn saptamani.Cu ce as putea sa-l atrag?
    Pe mine ma depaseste,tocmai din cauza asta va cer sfatul voua
  •  
    • 171 mesaje
    3 Aug 2004, 22:50
    1 0
    Malisca nu stiu ce sa-ti zic..asteapta..nu-i mai da nimic.Si cand te mai suna innebunit fii mai rezervata..nu mai fi disponibila mereu ca vad ca el e greu de prins.Geany..scumpa...da incearca sa te apropri sa-i prinzi punctu slab.Stiu...asa e viata,noi ne punem intrebari,analizam orice zic si fac ei..dar ei n-au nici o treaba..si tot noi suntem nebune...Va pup si bafta
  •  
    • 1462 mesaje
    5 Aug 2004, 14:46
    1 1
    B. e taur.Intr-adevar cand iubeste e super,e egoitst si se agita numai cand simte ca pierde pers de langa el.
    Sunt foarte orgoliosi,dar mai ales egoisti(cel putin asa am vzt la B.)Daca o simtit ceva puternic pt prietena lui fii sigura ca nu o va lasa sa plece asa usor.sunt figuranti dar stabili.
  •  
    • 9835 mesaje
    5 Aug 2004, 22:52
    8 1
    Eu cred ca Taurii nu sunt ciudati, ci doar zgarciti. Zgarciti cu banii, cu timpul lor, cu afectiunea etc... De-aia, cand o relatie tinde sa devina serioasa, au senzatia ca li se cere prea mult, pe toate planurile. Si se retrag, ca sa-si pazeasca "comorile".
    Cand e insa vorba sa ceara (mici servicii sau obiecte, afectiune, atentie etc.), sunt ca niste lipitori flamande. Cand sursa s-a epuizat si vine randul lor sa dea, se retrag fara explicatii. Si revin, dupa o vreme, cu speranta ca intre timp celalalt si-a refacut resursele mai sus-mentionate.
  •  
    • 172 mesaje
    6 Aug 2004, 19:46
    2 2
    Donna nici nu am cuvinte...ai spus tot.Asa e cum spui tu.Singurul prieten taurpe care l-am avut (din zodia asta ) se regaseste in vorbele tale....Exact asa e...