Help...vise fff stranii

•  
    • 172 mesaje
    28 Iul 2004, 18:15
    0 0
    Fetelor am avut niste vise fff ciudate...vreau sa va dati si voi cu parerea despre ce ar vrea sa-mi transmita ele...sunt legate de fostul prieten la care tin si acuma ffff mult.Ei bine mai multe nopti la rand am visat acelasi vis adica...se facea ca eram eu cu el (nu impreuna,doar amici) dar ca tot timpul ne ascundeam de amicii lui...care in final ne gaseau si ma trezeam eu....Cand eram cu el de fapt si acuma ma inteleg ff bine cu amicii si amicele lui si nu inteleg de ce ne ascundeam noi....apoi in alta zi...noapte.. am visat tot asa ca aeram cu el...insa de data asta el se afla intr-o multime de oameni si eu undeva langa acel grup.La un moment dat toti am inceput sa ne rugam...el e bolnav si probabil mesajul a fost sa ma rog mult pt el...insa in vis era o senzatie asa placuta cand eram cu el....ma simteam altfel decat in realitate.

Voi ce parere aveti? Stiu ca nu sunteti experte dar...poate ati visat si voi asa ceva... Va pup si astept pareri
  •  
    • 63 mesaje
    1 Aug 2004, 05:35
    0 0
    Despre visele cu amicii lui... probabil ca in realitate ti-e frica ca ei nu te plac sau ca nu vor ca tu sa fii prietena lui, probabil de asta tot visezi ca va ascundeti de ei.
  •  
    • 3526 mesaje
    2 Aug 2004, 11:15
    0 0
    mey, fetelor, acest vis e generat de gandurile fetei care, dupa cum a spus, inca tine la el si nu si-l poate scoate din cap. ete, subconstientu', nu e altceva, stati calme.
  •  
    • 35 mesaje
    9 Aug 2004, 05:36
    0 0
    CRED CA POATE SIMTI CA AMICII LUI ITI ASCUND TIE CEVA,IAR SENTIMENTUL PE CARE-L AI CAND ESTI CU EL,E PENTRU CA TU IL MAI VREI, SI AI VREA SA TE SIMTI BINE IN PREZENTA LUI...DE RUGAT,E TOT DORINTA TA DE-A FI CU EL...AI VREA CA AMICII LUI SA-I SPUNA SA SE-MPACE CU TINE?