vise ce se repeta !
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
3 Mar 2010, 13:030 0eu tot visez ca manac dulce si apoi mi-e greata...
m-am operat de fiere ..sa iabe legatura? nu mi-a fost si nu imi este greata niciodata chiar daca am avut pb cu ea
iar mama mai tot timpul viseaza un anumit bloc dintr-o zona vecina care de fapt nu exista .. acolo fiid in realitate o banca BRD...in vis tot timpul blocul este neterminat ...si tot timpul isi cauta apartamentul in el... -
3 Mar 2010, 14:42Si eu visam intr-o vreme mereu gandaci multi. Ca ridicam nu stiu ce si ieseau sute de gandaci de acolo, ca mergeam si simteam ceva sub talpa si erau gandaci,ca ma gadila ceva in somn si cand deschideam ochii era patul plin de gandaci. Era groaznic si se repeta foarte des. De muuult insa nu am mai visat asta.
Apoi mai visam ca vin acasa si ca parca revin in alt timp, nimic nu mai e cum stiam si nu mai cunosc pe nimeni. Ieseam si reintram ca sa fiu sigura ca nu am gresit scara si tot la fel era. Si visul asta ma marca tare, dar tot asa, s-a dus.
Acum am inceput sa visez ca intra un barbat necunoscut peste mine in camera cand dorm si vreau sa tip si nu pot. Acum se repeta ca dracii visul asta.
Nu stiu ce or insemna lucrurile astea, dar ar fi foaaaarte interesant daca le-am putea intelege.
Înapoi la: Forum » Astrologie