Berbecii astia...

•  
    • 54 mesaje
    26 Iul 2004, 14:37
    0 0
    Buna ,
    Am o rugaminte la voi fetelor : spuneti-mi daca berbecii - masculi lupta de obicei cand vor ceva, daca insista sau o lasa moarta cum fac de exemplu fecioarele , ma refer la un barbat berbec indragostit , alungat... Poate v-ati "lovit" vreodata de asa ceva, pentru ca eu una am facut o prostie si in momentele mele actuale de deruta nu stiu cum sa indrept situatia in asa fel sa pot cadea tot eu in picioare. Iertati-mi impletitura de cuvinte pls
  •  
    • 171 mesaje
    26 Iul 2004, 23:51
    0 0
    Priet meu e berbec..si e orgolios.Daca tu ai gresit cauta-l...pana se convinge ca-ti pasa.Va ceda la un moment dat..Asa sunt ei..Te pup si bafta
  •  
    • 8 mesaje
    29 Iul 2004, 08:50
    0 0
    Sunt asa de mandri ca nu se simt datori sa lupte - ca oricum ei daruiesc foarte mult si, fiind zodie de foc, nutresc o dragoste plina de devotament fata de persoana aleasa ca partenera de viata. De aceea nu le place sa fie dezamagiti, iar daca sunt inselati, s-a zis. Nu vor mai acorda nici un alt credit. Asta, in general... Oricum, succes! Cineva trebuie sa lupte!
  •  
    • 65 mesaje
    29 Iul 2004, 14:28
    0 0
    Asta zic si eu...cam greu sa se intoarca la tine dar merita incercat...
    Depinde acum si cat de mult la deranjat ceea ce ai facut tu...iar ceea ce vrei...sa fii tot tu cea care pica bine din situatia asta este imposibil!!