barbatul leu
-
0 0salut fetelor, ce stiti despre barbatul leu, sau mai exact cum trebuie sa te porti cu el, ce anume ii place sa-i faci si ce nu-i palec sa-i faci, eu am acasa un leu care cateodata pare asa aerian, superficial, si cand ii spun imi spune ca nu-i asa, poate sunt eu paranoia, oricum cred ca-s un pic ciudatei !!! pup
-
Cumnatul meu este leu. Sint extrem de familisti si isi apara familia cu ghearele si cu dintii. Sa te fereasca Dumnezeu sa te atingi cu vorba (nu zic cu fapta) de copilul, de sotia lui, sau de parintii lui ca ti-ai dat foc la valiza! Vor sa fie mereu in centrul atentiei, ei sint SOARELE in jurul caruia graviteaza planetele, vor sa fie lideri, nu suporta locul al doilea. Nu trebuie sa-l contrazici, doar sa ai ultimul cuvint : "sa traiti, am inteles!" In schimb, oameni de cuvint, daca au promis ceva este lege ca-l indeplineste, poti sa-i imprumuti bani fara frica, stii ca o sa-i aduca inapoi. Sint muncitori la locul de munca, fac fata cu brio. Sint dezordonati cu hainele.
Ca sa te intelegi bine cu leul trebuie sa faci supusa ascultarica, sa mergi cu ochii inchisi pe decizia lui si sa stii ca de cele mai multe ori (90%) este corecta. -
mda

prietenul meu e leu si nu e deloc cum s-a spus mai sus. nu e aerian, nu e dezordonat, nu tine mortis sa fie lider si toata lumea sa stea drepti in fata lui (
), nu trebuie sa aiba el intotdeauna ultimul cuvant, stie si recunoaste cand greseste, accepta si opiniile altora, se poate purta o discutie civilizata cu el, fara a da vreun semn ca el ar fi seful si el dicteaza tot.
mie zodiile mi se par foarte superficiale (sa nu mai zic ca eu sunt taur, el leu...deci daca ar fi sa ma iau dupa zodiac, compatibilitatea noastra ar fi 0...insa ne intelegem foarte bine, stam bine mersi de 6 ani impreuna, ne vom casatori si nu ne vedem unul fara altul). comportamentul tine si de educatie si de cum ai fost invatat, nu dupa ce scrie in zodiac si dupa ce iti dicteaza "stelele". -
Sunt inconjurata de lei. Ma inteleg bine cu ei sagetatoare fiind, dar cand li se pune pata, greu o mai scoti la liman cu ei...
Ce-am observat comun la toti (toti insemnand 7), este faptul ca urasc sa fie contrazisi, accepta teribil de greu ca nu au dreptate si niciodata n-o spun pe direct "da ba, ai dreptate, m-am inselat". Sunt tare comozi, cu tabieturi, nu-i lua pe ei ca din oala si sa te si astepti sa te urmeze, ca pana nu-si tapeaza ei bine coama, nu parasesc jungla (casa).
Dar poti sa te bazezi pe ei. Sunt oameni de cuvant. Daca au spus un lucru, poti fii sigur ca numai daca pica o bomba nu se tin de cuvant...
Adora sa-i lauzi si sa ii ridici in slavi. Unora le citesti bucuria pe fata imediat, altii fac pe modestii, dar tot ii unge la corason. In schimb, daca le aduci o critica, le-ai dat foc la valiza.
Sunt draguti, mie imi plac foarte mult, dar sa stai cu ei zi de zi, poate fi obositor cateodata (dar asta nu cred ca tine de zodie, orice zodie ajunge sa te oboseasca cateodata...).
Daca mai pot sa te ajut cu ceva, cu draga inima!
-
da, iti multumesc mult, ce ai spus am observat si eu la al meu iubit, leu fiind, si marea noastra problema e ca nici eu nu pot sa tac mai alec cand am dreptate.... am asa vnevoie de aprecieri si imi pace sa-i arat ca a gresit si ca nu a ost ca el, ( pesti sunt eu) si da intradevar moare cand il contrazic... pup