Barbatul RAC
-
0 0stiu ca au mai fost deschise multe topicuri despre aceasta zodie, dar nah, eu vreau ceva de actualitate
... ce parere aveti despre ei? -
Azi am deschis si eu un nou topic despre acest subiect .
Daca esti la inceputul relatiei cu un rac renunta acum !
Sunt deprimati si deprimanti, se plang mereu si se victimizeaza pentru a primii cat mai multa atentie, mintesc, sunt plini de ei, sunt instabili din punct de vedere psihic, sunt gelosi, traiesc in lumea lor, nu sunt abitiosi din punct de vedere profesional si traiesc din mila celorlalti iar tu pentru el vei fi o marioneta pe care o sa-si descarce nervii. Nu o sa te asculte si problemele tale "minore" nu vor conta pentru el, insa tu va trebui sa-l asculti ori de cate ori se plange. Sunt alcoolici, lenesi si libidinosi, iar pentru ca sunt mereu deprimati au probleme cu erectia.
))
Ca si calitati: sunt romantici (uneori atat de romantici incat iti provoaca greata, te plictisesc sau iti dau de inteles ca joaca teatru avand diverse scopuri ascunse de atins)... si as mai enumera niste calitati, dar nu imi vin acum in minte
-
Aveti multa dreptate,racii sunt asa cum ati spus,dar,mai conteaza si ascendentul,adica ora la care s`a nascut persoana;asta ii diferentiaza.Cei care se nasc in zodia rac,in viata anterioara nu au respectat familia,acum trebuie sa aiba grija sa pastreze familia,lucru care se intampla rar pt ca sunt cu f multe defecte ,greu de suportat.
-
Am avut o relatie la un moment dar cu barbat rac..asadar, un barbat aratos, carismatic, cu foarte mult bun gust in materie de orice, vestimentatie, decoratiuni casa, cadouri..Romantic, fara a plictisi. Atent cu familia mea/lui, niciodata nu venea fara vreo atentie.
Intotdeauna in centrul atentiei, era bolnav daca nu cucerea, simtul umorului f dezvoltat, emana energie si dezinvoltura.
Dar, grandoman, laudaros, mincinos, atotstiutor, dual.Incapabil sa fie atent la problemele altora, ale lui erau cele mai importante, grave..nu putea sa asculte. Manipulator, neserios profesional. Instabil emotional.