Barbatul RAC

•  
    • 1509 mesaje
    17 Feb 2010, 14:49
    0 0
    stiu ca au mai fost deschise multe topicuri despre aceasta zodie, dar nah, eu vreau ceva de actualitate ... ce parere aveti despre ei?
  •  
    • 17 mesaje
    7 Apr 2010, 14:26
    1 6
    Azi am deschis si eu un nou topic despre acest subiect .
    Daca esti la inceputul relatiei cu un rac renunta acum ! Sunt deprimati si deprimanti, se plang mereu si se victimizeaza pentru a primii cat mai multa atentie, mintesc, sunt plini de ei, sunt instabili din punct de vedere psihic, sunt gelosi, traiesc in lumea lor, nu sunt abitiosi din punct de vedere profesional si traiesc din mila celorlalti iar tu pentru el vei fi o marioneta pe care o sa-si descarce nervii. Nu o sa te asculte si problemele tale "minore" nu vor conta pentru el, insa tu va trebui sa-l asculti ori de cate ori se plange. Sunt alcoolici, lenesi si libidinosi, iar pentru ca sunt mereu deprimati au probleme cu erectia. ))
    Ca si calitati: sunt romantici (uneori atat de romantici incat iti provoaca greata, te plictisesc sau iti dau de inteles ca joaca teatru avand diverse scopuri ascunse de atins)... si as mai enumera niste calitati, dar nu imi vin acum in minte
  •  
    • 17 mesaje
    7 Apr 2010, 14:36
    0 3
    Ahh da ! Se considera speciali, unici. Au impresia ca nu-i intelege nimeni si din cauza asta toti sunt prosti si viziunea lui asupra lumii este cea mai corecta. Despica firul in patru. Daca nu-ti gasesc defecte din prezent se leaga de greselile tale din trecut
  •  
    • 2487 mesaje
    7 Apr 2010, 16:23
    0 0
    Liaana, sigur nu esti ruda cu mine , e bucatica rupta tata, dumnezeu sa-l odihneasca ca a decedat, dar era familist, gelos si super incapatinat, si foarte stringator, la noi totul se pastra si se intretinea, ce era o data cumparat nu trebuia stricat cu nici un pret.
  •  
    • 8403 mesaje
    7 Apr 2010, 19:37
    2 0
    racii iubesc frumos.
    atat am de spus.
  •  
    • 17 mesaje
    7 Apr 2010, 20:07
    2 4
    Racii se iubesc pe ei frumos!
  •  
    • 49 mesaje
    7 Apr 2010, 21:03
    2 0
    Aveti multa dreptate,racii sunt asa cum ati spus,dar,mai conteaza si ascendentul,adica ora la care s`a nascut persoana;asta ii diferentiaza.Cei care se nasc in zodia rac,in viata anterioara nu au respectat familia,acum trebuie sa aiba grija sa pastreze familia,lucru care se intampla rar pt ca sunt cu f multe defecte ,greu de suportat.
  •  
    • 1509 mesaje
    7 Apr 2010, 21:20
    0 0
    aoleu, ma speriati
  •  
    • 267 mesaje
    7 Apr 2010, 22:37
    1 0
    Am avut o relatie la un moment dar cu barbat rac..asadar, un barbat aratos, carismatic, cu foarte mult bun gust in materie de orice, vestimentatie, decoratiuni casa, cadouri..Romantic, fara a plictisi. Atent cu familia mea/lui, niciodata nu venea fara vreo atentie.

Intotdeauna in centrul atentiei, era bolnav daca nu cucerea, simtul umorului f dezvoltat, emana energie si dezinvoltura.

Dar, grandoman, laudaros, mincinos, atotstiutor, dual.Incapabil sa fie atent la problemele altora, ale lui erau cele mai importante, grave..nu putea sa asculte. Manipulator, neserios profesional. Instabil emotional.
  •  
    • 1509 mesaje
    7 Apr 2010, 22:57
    1 0
    hmm .. numa' de rau in mare pana acuma
  •  
    • 17 mesaje
    7 Apr 2010, 22:59
    0 1
    Important e sa nu simti raul pe pielea ta
  •  
    • 267 mesaje
    7 Apr 2010, 23:12
    0 0
    Eu zic sa nu tii neaparat cont de zodie, depinde foarte mult si de ascendent.
    Daca iti place tipul..nu mai conteaza nimic.
    Poate el e chiar ok.
  •  
    • 17 mesaje
    8 Apr 2010, 00:03
    2 2
    Mmmda .. cu asta te amagesti la inceput..
  •  
    • 1363 mesaje
    8 Apr 2010, 11:16
    1 0
    mai , voi ma innebuniti cu prostiile astea!

va cautati soti , in functie de zodie????

la prima intalnire il intrebati ce zodie e ??????

traiti-va viata cu bune si rele, nu incercati sa aveti controlul asupra a tot ce va inconjoarea, apreciati lucrurile marunte ca sunt cele mai de pret!
  •  
    • 1509 mesaje
    8 Apr 2010, 19:10
    0 0

nu traiesc mai, dupa zodii, dar nah, mai impartasim si noi experiente aici, la astrologie

omu' meu e cu ascendentul in Taur
  •  
    • 4132 mesaje
    8 Apr 2010, 20:55
    1 0
    tot ce s-a scris despre raci,corespunde perfect realitatii,sunt foarte multumita,ca nu am un sot rac,mi-au ajuns rudele de familie,cu virf si indesat!
  •  
    • 4009 mesaje
    9 Apr 2010, 00:25
    3 1
    Mdaaa, dupa voi ar trebui sa imi parasesc iubitul.

Are dreptate scanteie, racii iubesc frumos. Pe altii Este drept ca nu-s cei mai confortabili omeni si ca se ascund sub mult namol... dar o data ce ajungi la ei sunt ca niste nestemate.
  •  
    • 17 mesaje
    9 Apr 2010, 13:37
    0 1
    Si fostul meu iubit ii cu ascendent in taur Tu ce zodie esti "desteapta-pamantului" ?(mama ce ID ti-ai ales )
  •  
    • 1509 mesaje
    9 Apr 2010, 16:57
    1 0
    eu sunt Fecioara cu ascendent in Capricorn
  •  
    • 17 mesaje
    9 Apr 2010, 17:40
    0 1
    Si eu sunt fecioara cu ascendent in balanta La mine n-a functionat relatia cu un rac cu ascendent in taur