pestii

•  
    • 1377 mesaje
    24 Iul 2004, 00:58
    0 0
    ce stiti despre relatia intre doi pesti?

sunt peste - pe cuspida cu berbec (cu ascendent in taur) si el e in primul decan, spre varsator (nu stiu ora)...
    m-ar interesa experiente de viata de ale voastre...
    nu sunt inca intr-o relatie cu el, dar suntem foarte puternic atrasi unul de celalalt.
    ma intreb cam cum ar decurge o relatie pe termen lung sau chiar mai mult...
    multumesc
  •  
    • 1478 mesaje
    24 Iul 2004, 12:15
    0 0
    Dragi eve nu sunt experta in domeniu dar recunosc ca m-a pasionat.
    Cei nascuti in aceasi zodie au multe trasaturi comune si de aceea se si potrivesc generalitatile din zodiac.
    Dar numai un horoscop personal va arata compatibilitatea.
    Incearcati http://www.love-horoscopes.com/home.htm
    Este usor de folosit (download si install pe computer free 30 zile)
    Eu am ramas surprins cind l-am descoperit.
    Exista 2 programe pe acest site unul pentru cuplu si unul personal.Problema este ca...este in engleza.
  •  
    • 1377 mesaje
    24 Iul 2004, 16:43
    0 0
    thanks for advice! eu am folosit cevad ecompatibilitate si pot sa spun ca a avut o acuratete extraordinara de cateva ori! am dat de el acum cateva zile: http://www.theFutureMinders.com
    dar este tot in engleza...

dar as fi in continuare interesata de pareri "pe viu", de experientele voastre cu barbati pesti - si eventual pesti-pesti! scuze - nu vreau sa le neglijez pe cele din celelalte zodii imi puteti spune si voi ce ati observat la pesti
    o zi faina!
  •  
    • 318 mesaje
    27 Iul 2004, 19:21
    0 0
    Draga Evya,
    Eu am numai cuvinte de lauda pentru pesti,ma inteleg super si cu ele dar si cu ei.Eu sunt capricorn si am avut o relatie cu un barbat pesti si pot spune ca era super din punct de vedere al comunicarii,ma intelegea mai bine ca nimeni,era romantic si fidel insa avea un mare defect:alcoolul-lucru care pe mine ma deranjeaza extrem la un bartbat,oricat ar fi el de bun!

Intr-adevar 2 pesti se inteleg bine dar trebuie sa fie macar unul dintre ei putin mai ancorat in realitate pt.ca relatia sa mearga,altfel fiecare va trai in "lumea lui" de unde e greu de scos.

Femeia pesti e dupa parerea mea cea mai buna mama,cea mai descurcareata,cea mai sufletista.

Ca defect pt.femeia pesti.....cred ca e prea colerica,se enerveaza prea repede si incearca sa impuna un pic ideile ei si altora!

BArbatul pesti ,din tot ce am cunoscut eu este un impatimit al sms-urilor,burlac dsau divortat,poate avea mai multe relatii in acelasi timp(daca nu iubeste pe nimeni in acel moment),romantic,temperamental(nu stii la ce sa te astepri de la el)si ....daca tu vrei sa il cuceresti pe el si nu invers...va fi foarte greu pt.ca in general ignora orice femeie atunci cand ii pica una cu tronc!

Daca sentimentul e reciproc,poti avea parte de marea dragoste a vietii la care ai visat mereu,mai ales daca are ascendent in zodie de pamant(de preferat taur ca e mai senzual si pragmatic).

Am mai citit si faptul ca barbatii pesti sunt cei mai buni amanti(in afara de scorpioni) si asta se datoreaza simtului intitiei pe care-l au f.dezvoltat!

Evya,tu cum esti?Te-ai regasit macar un pic din tot ce am scris aici?
    Astept sa vad ce scrii!
  •  
    • 1377 mesaje
    27 Iul 2004, 21:00
    0 0
    ocupata
    maine am doua examene...
    si eu ma gandesc numai la el...
    pai ce sa iti spun - exagerat de romantica si de sufletista - uneori fraiera de darnica si saritoare, fericita cat pot de mult incat sa le dau si altora, altruista, cand lenesa cand foarte activa de nu imi face nimeni fata, si nu am astampar, cu o mie de activitati in acelasi timp, dintre care tre sa fie si ceva umanitarist ca altfel nu ma simt bine, cand haioasa de bubui, cand geniala

uneori impulsiva, alteori retrasa si tac "precum pestele"

daca simt ca am un umar puternic langa mine - pot munta si muntii din loc! altfel ma simt foarte expusa si fragila - pana la depresie...
    nu am ajuns acolo - dar sunt predispusa...
    cand simt ca mijeste ceva de genul asta la orizont, ma arunc intr-o activitate in care pot ajuta pe cineva sau pot face pe cineva fericit si atunci pot zambi si eu.
    in principiu cred ca exagerez tot (parca as avea o lentila pe "ochi")
    si il iubesc!
    si am nevoie de el si as vrea sa ma tina in brate, sa uit de toate grijile si maine sa am puterea sa iau cele mai bune note!
    ma opresc aici...
  •  
    • 1377 mesaje
    27 Iul 2004, 21:07
    0 0
    aa - si eu indraznesc sa sper ca i-am picat cu tronc...

dar parca ii e frica sa spuna in cuvinte ce vrea...

ma trezesc numai cu mesaje gen
    "I .... ..." sau ".... come in my ...." in care ma prind ce vrea, dar parca e speriat de bombe sa spuna ceva clar (bine - si situatia e un pic ingrata - -> vezi pe dragoste la "... are prietena!!!" daca ma intelegi ce vreau sa spun...

oricum de curand mi-a spus ca sunt pe primul loc in viata lui...

acum - cat de mincinosi si invatati sa duca (,) cu zaharelul pot fi barbatii pesti?
    si cat de credule pot fi pestoaicele? la asta pot raspunde - foarte! - mai degraba idealiste!
    oricum - ma tin tare si nu cedez pana nu isi aseaza toti neuronii la locul lor
    si il iubesc - asta daca nu stiati
  •  
    • 172 mesaje
    28 Iul 2004, 18:28
    0 0
    Ce mai faceti Evelor?Eu nu prea am o parere buna despre domnii pesti.Am avut o relatie cu un peste care la inceput a fost ceva de vis...nu am cuvinte dar care dupa aceea s-a transformat in ceva de groaza...Aflasem ca are prietena de 5 ani...apoi un prieten comun mi-a spus nu o inseala doar pe cea de 5 ani ci si pe mine....am ramas masca...cand am aflat de cea de 5 ani era prea tarziu in sensul ca il iubeam.Am continuat relatia...insa zi de zi ma loveau tot felul de intrebari...de ce o inseala de ce sta cu ea daca zice ca o iubeste?De ce risca atata?Eu ce sunt?O umplutura pt el...Pana aici am zis intr-o zi...si gata a fost.Au urmat zile de cosmar a inceput sa se laude ce a facut cu mine....si multe alte lucruri urate....

Asa ca eu una cat traiesc nu ma mai incurc cu pesti...trebuie sa recunosc ca au un sarm aparte....poate si asta m-a tinut legata de el....insa in rest e un magar si un porc....Se zice ca pestii nu sunt usa de biserica...pestii intre ei se inteleg fff bine dat fiid faptul ca si prietena lui de 5 ani e tot peste,insa nu le recomand casatoria....cel putin celor doi...
  •  
    • 318 mesaje
    30 Iul 2004, 20:50
    0 0
    Asa e..nu prea sunt fideli,mai ales ca au un sarm aparte si tot timpul sunt placuti de femei,te inteleg GeAnni,stiu 2 barbati pesti care sunt la fel,adica el are vreo 3 femei cu care se culca,vreo5 cu care trimite sms-uri,inca vreo cateva cu care e amic si tot asa...In plus,nu poate tine un secret,cel putin eu am avut incredere si m-a tradat!
  •  
    • 1478 mesaje
    30 Iul 2004, 21:10
    0 0
    Parerea mea despre barbatii pesti (nu toti) este ca sunt sensibili,orgoliosi,invidiosi,fustangii si se pling tot timpul de destinul lor.
    Caracterul lor depinde insa si de educatie si de cultura.
    Ascendentul joaca deasemeni un rol important.
  •  
    • 14 mesaje
    30 Iul 2004, 21:11
    0 0
    barbatii pesti sunt afemeiati si alcoolici e drept...sunt de evitat ptr casatorie ...au farmec doar ptr o noapte atat....femeile in schimb sunt foarte iubitoare calde si bune la suflet dar trec repede de la o stare la alta acum rad si peste putin timp plang...hipersensibile
  •  
    • 1377 mesaje
    30 Iul 2004, 23:13
    0 0
    ah ce usurare ca mi-ai zis asta

deci nu sunt singura
    uneori mai am faze de trecere brusca dintr-o stare in alta - si asta ma descumpaneste si pe mine, imi dau seama ce simt ceilalti...
    mai fetelor, mai, pai din cate bag eu de seama - n-ar cam trebui sa am incredere in domnii pesti?
  •  
    • 122 mesaje
    31 Iul 2004, 11:22
    0 0
    Eu am cunoscut doua tipuri de pesti.
    Primul era fustangiu,superficial,etc.
    Al doilea romantic,fidel,cald,iubitor,etc.
    Stiu ca in momentul in care se indragosteste, nu mai vede nimic decat fata respectiva.
  •  
    • 1377 mesaje
    31 Iul 2004, 16:45
    0 0
    ce bine ar fi sa fie si al meu in categoria a doua...!
    dar deja e intr-o relatie si daca ar fi in categoria a doua ar trebui sa nu se mai uite la mine, nu?
    uf...
  •  
    • 1377 mesaje
    31 Iul 2004, 16:49
    0 0
    fetelor, imi pare rau pentru cele care au avut experiente nefericite cu pestii
    si cum ati scapat de napasta?
    poate reusesc si eu!
  •  
    • 172 mesaje
    31 Iul 2004, 19:46
    0 0
    Cum sa scapi?fff simpul.Gandeste-te ca nu-ti mergea cu el si ca fiecare shut in fund e un pas inainte,sa ai langa tine o prietena ff buna care sa te sprijine si totul va trece.
    Eu i-am facut faza pestelui fustangiu.A vazut ca cu o leoaica nimeni nu se joaca nici cel mai sarmant baiat.Vreu sa zic ca asa mult cum am tinut la el am facut tot posibilul sa afle prietena de 5 ani de noi.A aflat apoi el m-a sunat si din tarfa nu m-a scos, mi-a zis ca ma omoara ca imi baga ceva in gura...si chestii ff urate.Asa ca razbunarea s-a dovedit a fi arma desteptului,findca acum l-am pus la respect si stie ca inca mai e la mana mea.Nu are tupeu sa imi faca ceva pt ca atunci isi va lua adio de la aia de 5 ani...pt ca s-au impacat insa daca mai imi aud povesti ...am facut-o o data o mai pot face inca o data.A mintit-o ca nu ma cunoaste ca nu m-a vazut niciodata si chestii....insa eu am niste mesaje de la el numa bune de aratat.Asa ca....tot ce vreau eu pot sa fac cu el asa cum si el a facut ce a vrut cu mine...

Frumos asa-i...va puteti da seama ce parere am despre pesti.
  •  
    • 1377 mesaje
    6 Aug 2004, 16:09
    0 0
    imi pare tare rau de experienta ta...
    poate nu sunt chiar toti asa...
    se pare ca totusi nici al meu nu e printul din povesti...
  •  
    • 172 mesaje
    6 Aug 2004, 18:30
    0 0
    Mie sincer nu-mi pare rau. De de mi-ar parea?Ma bucur ca s-a intamplat asa...De ai sti cate am invatat din asta...acuma cand aud ,,am prietena da ma despart ca..." din start ii zic ,,cand se va intampla asta mai vb, pana atunci dispari..." Si am mai invatat sa nu ma mai bag in relatia nimanui chiar daca eu ii vreau binele...se pare ca unii au interpretat gresit gestul meu si cine a avut de pierdut? Eu...da toate trec si daca au putina judecata vor vedea ca am procedat bine. Nu toti gandim la fel. Ei, ce sa-i faci? Asa a fost mai bine.De pesti nu ma mai leg asta-i clar.Nu sunt nici compatibila (pt relatie) sunt tare slobozi la gura(pt prietenie) Daca ii spun un secret in urmatoarea zi stie toata lumea ce treburi am eu. Asta cel putin cu baietii.Cu fetele nu stiu inca...Cu asa prieteni mai bine fara... Eu nu pot sa zic ca am pierdut ceva (in-afara de virginitate,care oricum trebuia sa se piarda.. dar faptu bun e ca va am pe voi...Ce ma faceam daca nu va cunosteam? Aaaa ,,cunosteam"...intelegi tu Sincer nici eu nu stiu...Voua pot sa va zic orice pot sa ma descarc insa daca ii zic unui asa zis prieten(peste) nu am garantia ca intr-o zi nu isi va da drumul la gura. Si cu prietenii astia...eu nici in hainele de pe mine nu mai am incredere si asa e mai bine.

Poate dau impresia ca sunt suparata pe lume... nu e asa dar uneori e bine sa fii precaut cu tot ce faci....

Pupici
  •  
    • 172 mesaje
    6 Aug 2004, 18:45
    0 0
    Evya...si ei doi sunt tot pesti...si sunt de 5 ani...insa se cearta ingrozitor de mult din orice fleac...poate pt o relatie v-ati potrivi...pana intervine doamna Rutina si apoi e bine sa puneti punct.E nasol, greu, dar mult mai bine.In urma cu ceva timp...in vremurile bune...cand eram in triunghiul ,,vesel" tipul era nedumerit...sa se desparta de tipa sa... raman cu mine?Nu mi-a zis mie nedumerirea, ci unui bun prieten...ceea ce imi da de gandit ca acum intre ei e obisnuinta acum...si ca ceva a simtit el pt mine...insa a fost prea putin ca sa-i mai rabd prostiile.

Nu stiu nu ma mai bag intre ei...as putea sa o fac cand am eu chef si as avea tot dreptul pt ca mi-a facut prea mult rau (insa m-a vindecat bunul prieten numit Timp) si nu mai judec eu in locul altora.Eu am facut ce altcineva sigur nu facea (sincer pt el am facut-, dar daca tipa nu-si da seama langa cine sta.Eu pe moment i-am deschis ochii,insa cand l-a vazut pe el si l-a ascultat, i-a inchis la loc.Asa cum a fost badaran am tinut mult la el...insa partea buna e ca acum jur ca nu mai simt nimic pt el...

C'est la vie....
  •  
    • 172 mesaje
    6 Aug 2004, 18:55
    0 0
    Apropo ce-ti mai face piciorul? Eu sper ca bine si cu examenele ... incearca sa faci sa fie bine.Pune-ti viitorul pe primul plan si apoi dragostea. E reteta perfecta...fa un efort si vei vedea.
  •  
    • 1377 mesaje
    6 Aug 2004, 20:08
    0 0
    saru' mana de sfaturi - piciorul e ok acum, desi medicii nu stiu ce am...
    am vazut 3 pana acum
    sa vedeti ce barbati faini!
    cred ca de fapt tre sa ma tratez in alta parte
    saptamana viitoare voi merge a neurolog - venele sunt ok se pare...
    no, si daca tace, si vreau sa il fac sa vorbeasca, ce fac
    problema e ca nici eu nu prea am chef de vorbe pentru ca sunt de-a dreptul FURIOASA pe el...
    si eu atunci cand sunt suparata ma fac mica intr-un colt si gata! (asta daca nu am avut parte de cele 5 minute in care sa spun tot ce imi trece in minte si sa ma descarc )