vis ciudatel...

•  
    • 726 mesaje
    10 Feb 2010, 22:27
    0 0
    Eram cu o prietena intr-o zona gen piata Unirii ..mare..o zona deschisa, Erau trepte multe, inalte...aveam impresia ca sunt undeva in trecut, genul anii 1920. In jurul nostru erau si alte persoane dar necunoscute. Cineva dintr-o cladire inalta ne-a sugerat sa coboram acele trepete, cat putem de mult.Am considerat ca 4-5 trepete sunt suficiente...Intre timp, acelasi glas ne-a sugerat se le urcam inapoi si sa ne alegem un loc fiecare in acea piata intinsa...si sa nu ne miscam din loc,urma sa ne arunce niste bilete de sus pe care noi tb sa le prindem fara sa ne miscam din loc...Daca nu reuseam, biletul nu ne apartinea. Prietena mea a coborat mai multe trepete decat mine si n-a reusit sa le urce inapoi, a ramas cu alti oameni acolo. Eu si alte persoane am ajuns in piata, cautandu-ne fiecare un loc. Un catel micut mi-a aparut in fata si m-a impins,indrumat vreo cativa pasi si mi-a facut semn sa raman pe loc. De sus a inceput sa ploua cu bilete, normal..am prins una fara mare greutate..scria ca am castigat 4 apartamente..M-am indreptat spre o femeie cu un caiet in brate ce mi-a explicat ca voi fi cautata sa mi se dea premiul dar ca le trebuie nr meu de telefon. O alta iese dimntr-o cladire cu multe alte bilete de consolare.
    M-am trezit in fata unei ferstre deschise unde un barbat era fericit ca fiul lui luase un examen, langa el era un baietel f fericit iar langa cei doi era femeia cu caietul ce mi-a notat nr de tel. M-am trezit binedispusa, vesela.
  •  
    • 1342 mesaje
    11 Feb 2010, 15:19
    0 0
    Nu donezi un apartament?!
  •  
    • 2487 mesaje
    11 Feb 2010, 17:03
    0 0
    Joaca si tu la vreun joc cu premii mari si daca cistigi, vezi ca dai masa si distractia ca eu vin.