barbatul taur
-
0 0Barbatul taur poate ierta infidelitatea???Credetzi k isi mai iubeste sotia dupa ce a fost inselat de aceasta???
-
Bărbatul Taur e foarte răbdător, dar nu se va lăsa călcat în picioare. ÃŽnsă nici nu îi va plăcea să fie sufocat de o femeie ca o iederă. E prea practic şi îşi iubeşte prea mult libertatea ca să-i placă o femeie care se agaţă de el ca scaiul şi plînge din nimic. Nu-l deranjează ca partenera să aibă ceva temperament şi vioiciune. Cu un zîmbet plin de amuzament detaşat o va urmări cum zburdă veselă în mod tipic feminin, aşa cum urmăreşti o pisicuţă drăgălaşă şi dragă jucîndu-se cu un ghem colorat. Cu condiţia ca pisicuţa să ştie ca, la un semn al stăpînului, să înceteze cu joaca şi să asculte vocea acestuia. Nimeni nu poate fi mai blînd, mai bun şi mai tolerant decît un bărbat Taur, atunci cînd nu-şi simte ameninţată masculinitatea. Ar face orice pe lume pentru femeia pe care o iubeşte, mai puţin să o lase să poarte ea pantalonii în familie. Poate că uneori se poartă ca un urs stîngaci, iar umorul lui e deseori grosier şi ridicol, dar nu va fi niciodată luat de fraier.. Dar o dată ce s-a hotărît că tu eşti aleasa şi-şi pune în cap să te cucerească, iubitul din Balanţă va părea un şcolar stîngaci pe lîngă el. ÃŽi va face de rîs chiar şi pe Leul îndrăgostit şi pe pasionalul Scorpion. Acest bărbat Taur raţional, practic, lent şi hotărît e capabil să-ţi trimită cîte un trandafir roşu în fiecare zi pînă cînd vei accepta propunerea lui, fie ea de căsătorie, de ieşire împreună sau de orice fel. Poate chiar să scrie un cîntec sau o poezie romantică şi să ţi-o trimită sfios, fără să o semneze, ştiind că vei ghici expeditorul. Taurul poate fi un iubit tandru, blînd şi protector. Firea lui senzuală îl face sensibil la parfumul tău, la fineţea pielii tale şi moliciunea părului tău. Poate că n-o să-ţi spună asta în faţă folosind cuvinte înflorite, dar va găsi o modalitate să-ţi transmită mesajul. Simţul lui tactil e foarte puternic. Acest semn de pămînt e plin de contradicţii în viaţa amoroasă. Asta e ce am eu despre TAUR.e orgolios.si nu cred ac ar ierta o ofensa.Acuma,depinde si de caracterul lui,educatia...